Юго легендата Драгана Миркович с концерт в София

Сръбската фолклегенда Драгана Миркович ще дойде у нас с най-новия си майбах, пише „Телеграф“. Певицата ще изнесе първия си концерт след пандемията в София на 14 май в голям столичен клуб, където наскоро пяха колежката й Цеца Величкович и гръцката звезда Василис Карас.

Скъпото возило е подарък от съпруга й Тони Биелич за женския празник 8 март. Той го бе опаковал с червена панделка, а тя не се сдържа и го сподели с феновете си в социалните мрежи. Лъскавата кола е купе в черен цвят и с всички екстри.

„Благодаря ти, любов“, отвърна му тя и вдигна наздравица с подобаващо скъпо шампанско.

Бус

Немската марка е любима на изпълнителката на „Плачи, земльо“ и от години всеки път като идва в България тя винаги се придвижва с луксозното возило. Преди няколко години тя дойде да снима клип в замъка в Равадиново и тогава се похвали пред местните, че колата й струва над 1 милион евро.

Вижте и

Екипът й – стилист, гримьорка, фризьорка, масажист, личен шофьор и охрана, обаче се придвижват с отделен микробус на собствената й музикална телевизия DM SAT. В него има и сгъваема масажна маса, на която звездата да поляга при нужда

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре