14 изумително талантливи, красиви и невероятни участници ще се качат на сцената в третия, последен полуфинал на живо на “България търси талант” утре по bTV. Битката за заветното място на финала ще е изключително оспорвана, а зрителите ще имат нелеката задача да избират между наистина впечатляващи номера – комедия, еквилибристика, бойтбокс, хип-хоп, шеметна акробатика и илюзии, анимационни герои, гайди, рок-баби, зрелищна бойна демонстрация и уникални танци. В епизода ще има много красота, изненади и най-вече страхотно настроение.

И тази неделя отново всичко ще бъде в ръцете на зрителите, които ще определят с гласа си кои таланти да продължат към финала. Единият ще е първият по вот, а другият ще бъде избран от журито измежду двамата подгласници в гласуването на зрителите.

Веднага след третия полуфинал, зрителите ще могат да гласуват за любимия си талант сред всички отпаднали на полуфиналите в играта “Спаси талант”. Участникът, който събере най-много от гласовете на зрителите ще бъде “спасен” и ще се върне в играта – и то директно на големия финал на шоуто, на живо, на 15 май.

А за него с пълни сили вече се подготвят петимата получили Златен бутон през сезона – Георги Станев (на проф. Кантарджиев), Симона Петрова (на Катето Евро), Стоян Йорданов – Чибо (на водещите), Скейтинг Финикс дуо (на Николаос) и La Campagnia Colonna (на Евелин Костова) и финалистите от първия и втория полуфинал – танцов състав към Читалище “Наука 1901 г.” – гр. Ябланица, Дария Иванцова с дресура на кучета, децата от група “Магия” и момичетата от балет “Вега”.Към тях ще се присъединят и последните двама финалисти, които ще станат ясни в края на третия полуфинал в неделя и още един – 12-и финалист, който ще бъде определен в играта “Спаси талант”.