Сега четете
Билдербергите – пореден номер 3

Билдербергите – пореден номер 3

Защо войната в Украйна продължава? Част отговора за целта на Запада е в статия на британския в-к „Гардиън“ от 29 април 2022 г.: „Провалът да се спре войната, да се спаси Украйна и да се накаже в максимална степен грубия режим в Русия, би имал особено висока цена за Европа и ЕС. Това ще означава бъдеще с втора Студена война, с постоянни бази на НАТО по границите на Русия, огромно повишаване на разходите за отбрана, засилена ядрена надпревара, непрестанна кибер и информационна война, ендемичен недостиг на енергия, баснословни цени на живота, както и повече подкрепян от Русия популистки екстремизъм от френски тип. … цената на победа за Путин, би била … непоносима както за капризните западни демокрации, така и за по-бедните страни …“ Изглежда за господарите на Запада – Билдербергите, е изгодно да „… нарастват притесненията, че този конфликт няма крайна точка и че огромните икономически и човешки загуби, до които той води, може да имат постоянен и глобален характер.“. Явно нещата не опират само до суровини.

Най-известният в момента руски шоу-историк Евгений Понасенков твърди, че световно правителство няма, иначе светът щеше да бъде по-подреден. Моите уважения, но по-добре той да погледне Русия колко е обрулена след 107 годишно управление на ЧК. Ако съдбата на Европа и САЩ е в ръцете на банда крадци (Билдербергите), защо да е по-различно в Русия? В статия от 30.04.2022 г. британският „Дейли мейл“ сензационно твърди, че Путин предава властта на бивш шеф на ФСБ до дни!

Позовавайки се на свой източник в Кремъл, „Дейли мейл“ информира, че руският президент ще се откаже от контрола над войната в Украйна, защото е насрочена операция за онкологично заболяване – рак на стомаха. Освен това той страдал и от Паркинсон. Руският диктатор щял да номинира за свой временен заместник Николай Патрушев, който в момента е секретар на Съвета за сигурност. Бившият директор на ФСБ (Патрушев) се смята за архитект на военната стратегия на руската армия в Украйна. Той бил човекът, убедил Путин, че в Киев е пълно с неонацисти. Дали Путин е бил на друго мнение?

Фактите говорят друго – че всъщност Путин ВРЪЩА ВЛАСТТА на ФСБ! ФСБ олицетворява в максимална степен грубия режим в Русия. ФСБ е виновна за руската нищета и нахлуването в Украйна. ФСБ е организацията, която интронизира Путин през 90-те години на миналия век в Петербург и го ползва като „цар“ в наши дни. Достоверен ракурс по темата дава биографичния филм „Кой сте вие мистър Путин?“ с трансформирано на руски заглавие „Хуизмистерпутин“ (или подигравателно „хуйизмисерпутин“). Не толкова младият Вова е избран от ФСБ за изпълнител на планирани безогледни кражби и терор в Петербург по три причини: първо, защото е КГБист трето поколение (дядо му и баща му също са КГБисти, а той се е доказал като резидент на руската агентура в ГДермания); второ, защото е изпълнен с неистова злоба и алчност; и трето, защото „произлиза от местния градски лумпениат“ в Петербург и е напълно безсъвестен. Путин олицетворява 107 годишната власт на ВЧК, НКВД, КГБ, ФСБ. Факт е, че преди Путин от КГБ произлизат всички „генсеци“ на СССР и президентите Горбачов, Елцин и Медведев. В момента всички членове на Съвета за сигурност са ФСБишники, наачело с министър-председателят Мишустин –  колекторът на ФСБ за събиране на „данък спокойствие“ от руския бизнес.

Моето обосновано мнение е, че който милее за „Русия“ или „Путин“, всъщност е рубладжия-ФСБфил. Всички приказки за ненамеса в конкретната ситуация са рубладжийски вопли за запазване властта на ФСБ. Авантюрата в Украйна безпощадно показа дори за слепите читатели на стенвестници в руските социалните медии няколко факта. Първото ще отложа за накрая. Второ, войната в Украйна цинично разголи истината за състоянието на руската армия – маршалите са посрани дъртаци на възрастта на Цола Драгойчева; полевите командири са далавераджии без вяра и чест; войниците са дрипави, недохранени, впиянчени, надрусани, крадливи и шубета. Всичко останало за „непобедимата“ и „благородната“ руска армия е пропагандно клише. Фактът е, че боеспособните части на окупаторите в Украйна са мюсюлмани-кадировци, наемници от групировката „Вагнер“, и евентуално сирийски уахабити. В тази връзка веднага пето, в края на 2021 г. САЩ изоставиха в Афганистан тежко оръжие на стойност 7 милиарда долара, много повече от доставеното до момента на Украйна. А муджахидините само със „Стингъри“-и торбичка хашиш така нашамариха руската армия в продължение на 10 години, че накрая СССР се разпадна. Помните ли, милички? Сега трето, войната в Украйна цинично разголи явлението проруски популистки екстремизъм от френски тип, по израза на в-к „Гардиън“. Билдербергите не са корпорация. 1/3-та са американци, другите 2/3-ти са европейци. За илюстрация на явлението проруски популистки екстремизъм от френски тип ще ползвам думите на български журналист, живеещ от години във Франция – Зеленски не е с всичкия си; той говори само за война и иска оръжия; Русия е подкрепяна от всички арабски държави. Там Франция има вековно присъствие, и се примирява с факта, че тези арабски режими до един са диктаторски. За Франция е важно да се кяри на принципа „ние сме много богати, булката е много хубава“. Четвърто, германските билдерберги в лицето на канцлера Олаф Шолц се видяха пред съдбовен избор – войната ще свърши, но как ще се живее с такъв съсед като Русия (разбирай ФСБ)? Иван Кръстев, политолог, живеещ във Виена, допълва – грешка на Запада ще е ако изолира Русия като геополитически Чернобил. Всъщност ФСБ гарантира реда и целостта на Русия, но ако продължи с терора вътре и вън от страната, ЕС и САЩ ще са принудени да започнат процеса на разпадане на Русия. Съдбата е коварна.

 

Колизията на Путин (разбирай на ФСБ) през последната седмица започна когато Германия обяви доставка за Украйна на ИЗЛЕЗЛИ ОТ ВЪОРЪЖЕНИЕ ПРЕДИ 10 ГОДИНИ танкове и ракетни системи. През 1975 година, преди 47 години, като войник обслужвах стрелбите на ТОГАВА МОДЕРНИТЕ танкове Т 72 и ракетни системи за залпов огън ГРАД, заменили легендарните „Катюши“. Сега виждам същите „седемдесет и двойки“ в Украйна като МОДЕРНИ РУСКИ ТАНКОВЕ, които обаче могат да вървят само по асфалт. След казармата две години лях танкови тракове (звена за вериги) и купули. Като гледам пораженията върху бронетехниката в Украйна имам експертиза да твърдя, че за ДНЕСКАШНИТЕ Т 72 някой в Русия е откраднал мангана от стоманата.

 

Колко да е непобедима руската армия, щом украинците удариха 600 танка и танковете на руснаците свършиха? Къде са тежките оръжията върху унифицираната платформа с код „Армата“, които трябваше да са въведени още през 2015 г. – основен боен танк (ОБТ) от 4-то поколение;  тежък бронетранспортьор на пехотата (БМП) за поддръжка на танковете; бронирана ремонтно-евакуационна машина (БРЕМ); и шаси за самоходни артилерийски установки и ПВО системи? Рашърите (разбирай ФСБ) все плашат с невиждани оръжия. Наскоро заговориха и за бойни лазери, ти да видиш!

Вижте и

 

Моето мнение е, че руският президент Владимир Путин никога няма да седне на масата на преговорите с млад, силен и х*ест мъж. От десетилетие Путин контактува само с дъртаци с памперси. Изоставеното в Афганистан тежко американско оръжие за пехотата само е възможност да се започне поделянето на Русия. Духовете, както руснаците наричат муджахидините, разполагат с всичко необходимо да нахлуят в държавите от руската орбита в Средна Азия. Духовете направо ще изядат руските войничета по пътя си, заедно с „Вагнер“ и кадировците. Азерите, грузинците и монголците също не обичат Москва. За Русия, ФСБ и билдербергите в мек вариант войната против Украйна може да свърши само с безусловна капитулация. Другото е конфликтът да се превърне в глобален.

 

Дойде ред на отложеното първо: Практиката на болшевиките чрез терор срещу собствения народ да държат властта се прилага от 1917 години. През февруари – март 1921 г. срещу болшевишката власт тръгват моряците от Балтийския флот. Тогава гладът в Русия е повсеместен, икономиката е в колапс, промишлеността почти не произвежда продукция, а опитите на комисарите да изземат хранителните продукти от селските стопанства, за да спре глада, разпалва още повече недоволството. Ама че работа, все едно говорим за путинова Русия от февруари 2022 година. На 24 февруари 1921 г.(каква дата!) в Петроград започват митинги на работници с политически и икономически искания. На 25 февруари 1921 г. на линейния кораб „Севастопол“, закотвен в Кронщат, се провежда събрание на матросите, на което се взема решение да се изпрати делегация в Питер само да питат! какви са причините за вълненията в града. Лошото е, че моряците имат намерение да питат и какво става с исканията за нови избори за съвети, за премахване на политкомисарите по месторабота, за свободна дейност на партиите, и за разрешаване на свободната търговия. Гледай ти какво съвпадение с 2022 г., особено в исканията за справедливи избори, за свобода на печата, за пълна амнистия на политическите затворници – „Сто години самота“. Операцията по ликвидиране на бунта в Кронщат се ръководи от самия народен комисар (съответстващо на длъжността министър) по военните и морските работи на Русия Лев Троцки. Той направо заповядва „в случай на необходимост“ срещу матросите да се използват и бойни отровни вещества. Иначе руската армия е „хуманна“ и днес, когато изгаря с фосфорни бомби Херсон и Мариупол!

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре