Сега четете
Инфаркт погуби таткото на жената глас Крисия Тодорова

Инфаркт погуби таткото на жената глас Крисия Тодорова

Порасналото дете-чудо на България – Крисия Тодорова, която доби широка популярност у нас още като малка, благодарение на участието си в „Шоуто на Слави“, а по-късно класира страната ни на второ място в Детската Евровизия, вчера посрещна възможно най-тежката трагедия, разделила я завинаги с нейния баща.

53-годишният родител на певицата – Марин Тодоров от Разград, който притежава няколко фирми със селскостопанска дейност, е починал вследствие на инфаркт, предава БЛИЦ. Според източници на сайта бизнесменът е умрял по време на кавга със съдия изпълнител, отишъл да го накара да напусне жилището си, която е продължила няколко часа. По думите им в даден момент, докато свадата все още течала с пълна сила, той е паднал на земята, след което е издъхнал.

Към този момент все още никой от семейството не е обявил скръбната вест. В профилите на младата изпълнителка и нейната майка в социалните мрежи, където обичайно първо се появяват тъжните новини, съпътстващи живота на техните притежатели, няма никаква информация за случилото се. Последната публикация в Инстаграм на певицата е рекламна и е споделена във виртуалното пространство отпреди пет дни.

През последните години Тодоров бе изправен пред редица затруднения както в личен, така и в професионален план, накарали го да има вземане-даване със закона. Въпреки това обаче близките му го описват като любящ и грижовен човек, който би сторил всичко за четирите жени, заемащи специално място в сърцето му – неговата съпруга Ангелина и трите му дъщери Крисия, Тифани и Марина.

Вижте и

За Марин пръв приоритет винаги е било благото на семейството му. Воден от желанието си щерка му да получи добро образование, в миналото той решава да прекрати договора ѝ с шоумена, в чието предаване тя се изявява по онова време, защото ангажиментите ѝ измествали фокуса както от училището, така и от високият ѝ успех, на който нейните майка и баща държали. Заради телевизионните ѝ изяви се налагало двете с Ангелина на пътуват до столицата два пъти седмично, при това през делничните дни, което създавало затруднения.

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре