Инфаркт погуби таткото на жената глас Крисия Тодорова

Инфаркт погуби таткото на жената  глас Крисия Тодорова

Порасналото дете-чудо на България – Крисия Тодорова, която доби широка популярност у нас още като малка, благодарение на участието си в “Шоуто на Слави”, а по-късно класира страната ни на второ място в Детската Евровизия, вчера посрещна възможно най-тежката трагедия, разделила я завинаги с нейния баща.

53-годишният родител на певицата – Марин Тодоров от Разград, който притежава няколко фирми със селскостопанска дейност, е починал вследствие на инфаркт, предава БЛИЦ. Според източници на сайта бизнесменът е умрял по време на кавга със съдия изпълнител, отишъл да го накара да напусне жилището си, която е продължила няколко часа. По думите им в даден момент, докато свадата все още течала с пълна сила, той е паднал на земята, след което е издъхнал.

Към този момент все още никой от семейството не е обявил скръбната вест. В профилите на младата изпълнителка и нейната майка в социалните мрежи, където обичайно първо се появяват тъжните новини, съпътстващи живота на техните притежатели, няма никаква информация за случилото се. Последната публикация в Инстаграм на певицата е рекламна и е споделена във виртуалното пространство отпреди пет дни.

През последните години Тодоров бе изправен пред редица затруднения както в личен, така и в професионален план, накарали го да има вземане-даване със закона. Въпреки това обаче близките му го описват като любящ и грижовен човек, който би сторил всичко за четирите жени, заемащи специално място в сърцето му – неговата съпруга Ангелина и трите му дъщери Крисия, Тифани и Марина.

За Марин пръв приоритет винаги е било благото на семейството му. Воден от желанието си щерка му да получи добро образование, в миналото той решава да прекрати договора ѝ с шоумена, в чието предаване тя се изявява по онова време, защото ангажиментите ѝ измествали фокуса както от училището, така и от високият ѝ успех, на който нейните майка и баща държали. Заради телевизионните ѝ изяви се налагало двете с Ангелина на пътуват до столицата два пъти седмично, при това през делничните дни, което създавало затруднения.

 

За автора

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Последвай ни

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

За да пребъде нашето слово!

Партньори