Сега четете
В „Ергенът“ Виктор разказва за предишната си връзка, след което няма да сдържи сълзите си

В „Ергенът“ Виктор разказва за предишната си връзка, след което няма да сдържи сълзите си

В „Ергенът“ по bTV феновете на шоуто ще видят два нови вълнуващи епизода, изпълнени с непредсказуеми обрати и неподправени емоции. Утре вечер зрителите ще станат свидетели на индивидуалната романтична среща на Виктор с изкусителната Дениз, с която ще захвърлят дрехи, за да се изкъпят във водопада на любовта. Двамата ще „полетят“ със зип лайн, а след това ще се разходят до един от най-големите каньони в света, където ще споделят изключително романтични мигове.

Междувременно в имението останалите момичета ще останат ужасени, след като забелязват „зловещ“ символ на ръката на Александра. Как ще приеме терапевтката обвиненията от страна на претендентките си, че се занимава с магии и прави ритуали, с които „заслепява“ Виктор, предстои зрителите да узнаят. По време на вечерния коктейл Виктор ще отправи изключително провокативен въпрос към Алекс, който мигновено ще я изчерви. Ще стане дума по какво си падат двамата в сексуално отношение и пасват ли си предпочитанията им.

Напрежението между Александра и Виктория Капитонова ще вземе връх и двете за пръв път ще се изправят в открит словесен сблъсък лице в лице. По време на усамотението си с Виктор Марта ще му сподели, че има усещането, че все още не се е разделила емоционално с бившия си съпруг. Това ще даде повод на първия „ерген“ на България за пръв път да разкаже за предишната си връзка и да направи признание, след което няма да сдържи сълзите си. Вечерта ще завърши с напускането на още една от дамите, която обаче за пръв път няма да се раздели с Виктор след обичайната Церемония на розата.

В петък дамите ще отговарят на различни въпроси, свързани с Виктор, а всяка от тях, чийто отговор съвпада с неговия, получава правото да разбие порцелановото „сърце“ на някоя от претендентките си. Победата за участничката, която остане последна с неразбито сърце, ще бъде сладка, защото ще бъде споделена с Виктор.

 

Вижте и

Истински смут ще настъпи по време на вечерния коктейл, след като Виктор се обръща към една от дамите с „г-жо Стоянова“, а страстна целувка под дъжда ще даде повод за притеснение от страна на останалите, че победата е предизвестена. В опит да изясни отношенията си с Благовеста, Александра за пореден път ще бъде бойкотирана от всички. Това ще предизвика сълзи в очите на терапевтката, а единствената, която ще остане до нея, е претендентката, от която е получила най-много обиди до момента. В края на вечерта е време за поредната Церемония на розата, която ще завърши непредсказуемо за всички.

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре