Сега четете
Филип Киркоров стартира турне с над сто концерта

Филип Киркоров стартира турне с над сто концерта

Руският народен артист Филип Киркоров започва национално турне с над сто концерта. Шоуто „55. Gold the greatest hits“ на продуцентска компания „МТС entertainment“ е създадено за 55-ата годишнина на именития изпълнител, композитор и продуцент, роден в България. Първите концерти от турнето ще са през юни 2022 г., съобщават от компанията.

В интервю за ТАСС певецът уточнява, че юбилеят му ще бъде отбелязан с поредица концерти на сцената на Кремълския дворец. Мащабното шоу ще включва както хитове, така и нови песни, а артистът ще смени рекорден брой тоалети по време на спектакъла си.

Киркоров навършва 55 години на 30 април, предава БТА. Четирите празнични концерта в Кремъл ще са от 27 април до 30 април.

Всяка песен ще бъде представена като отделен номер. Ще подобрим рекордите по преобличане на Шер„, казва Киркоров. Предвидени са изпълнения на 34 композиции и 27 различни костюма. Артистът обеща на публиката „и кристали, и пера, и корона, и златен плащ“, който от 30 години е неизменен реквизит в спектаклите му. „Всички кралски атрибути на Филип Киркоров ще бъдат представени на сцената с пълна програма. Всичко, с което се асоциира името на Филип Киркоров„, каза артистът в интервюто.

Вижте и

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре