НЕ търсим трафик, защото нямаме реклами и платено съдържание. Ние сме разликата! И ние сме това, каето сме заради вас- читателите ни! НЕ! Не е истина, че отново събщаваме тъжна вест! Истина е обаче, че големият френски актьор Ален Делон обяви, че ще сложил край на живота си чрез евтаназия на вчерашния ден /Разпети петък/. Но не го е сторил. А новината обиколи света- за щастие, той все още е жив, въпреки решението му и въпреки, че реши да се сбогува с феновете си ден преди това! Подведе нас жураналистите, и вас феновете му. А ние се предоварехме на разлчини независими източници по света и у нас! НЕ ние не публикуваме фалшиви новини!!!

Ален Делон е жив! Поклон пред него!

Един от най-великите френски актьори – Ален Делон, е решил да сложи край на живота си чрез евтаназия. Той ЩЕ сложи край на живота си в Швейцария, където това е позволено. Испанското издание „Marca“ публикува обръщението на Делон към феновете му.

„Искам да благодаря на всички, които ме придружаваха и ме подкрепяха през всичките тези години. Надявам се, че ще бъда пример за бъдещите актьори не само с в работата, но и с ежедневието между победите и пораженията. Благодаря ви! Вашият Ален Делон”. Той сподели това в изявление, след като синът му съобщи за намерението си да се подложи на асистирано самоубийство.

Миналата година Делон говори в различни интервюта за евтаназията. В нея той вижда естествено решение за човек, навършил определена възраст, в даден момент иска да умре мирно и спокойно.

“Евтаназията е най-логичното и естествено нещо, което трябва да се направи. От определена възраст и време имаме правото да си тръгнем мирно от този свят без подкрепата на болница или животоподдържащи устройства”, каза Ален Делон в интервю през 2021 г.