Сега четете
Втори национален протест на пътните строители

Втори национален протест на пътните строители

Втори национален протест на пътните строители (НА ЖИВО В ЛЮБОСЛОВИЕ.БГ TV):
Репортер по темата: Тодор Стефанов
Пътно-строителните фирми излизат на втори национален протест с искане за изплащане на дължими суми. Протеста започна пред страната на Народното събрание (НС), а малко по – късно тръгна и към сградата на Министерски съвет (МС).
От Браншовата камара „Пътища“ обявиха пред репортер на “Любословие”.БГ и Информационна агенция News24sofia.eu, че протести ще има в цялата страна.
В Пазарджик ще бъде затворен в 11 часа изхода за магистрала „Тракия“. На това място представителите на фирмите ще започнат да се събират още в 9 часа.
В Пловдив протестиращите се събират на „Коматевско шосе“ до фирма „Юпитер метал“. Пътното платно обаче няма да бъде затворено, тъй като организаторите на протестните действия не са получили разрешение от Общината.
Около 100 души, представители на пътно-поддържащите фирми на Републиканската пътна мрежа в Смолянска област ще протестират на разклона за чепеларското село Проглед по пътя Смолян – Пловдив. Те ще се включат в националния протест организиран от браншова камара „Пътища“.
Очаквайте още живи включвания в “Любословие”.БГ TV и @Информационна агенция News24

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре