Сега четете
Къванч стана татко на момче

Къванч стана татко на момче

Един от най-популярните турски актьори, любим изпълнител от тв сериалите на милиони зрители от различни континенти – Къванч Татлъту, и съпругата му Башак Дизер станаха родители на момченце

Щастливите родители са дали името Курт Ефе на първата си рожба.

Раждането е станало тази сутрин в около 8.45 минути в частна клиника в Истанбул.

Къванч Татлъту е присъствал на раждането. Той е бил изключително развълнуван и се е просълзил от щастие след раждането на бебето, съобщиха местните медии, като отбелязват, че момченцето прилича много на бащата. Раждането е преминало успешно и майката и бебето са добре, допълват турските медии. Къванч и Башак сключиха брак през 2016 г. в Париж.

„Решихме да кръстим сина си с това име, защото се споменава в турски епоси. Курт (на турски вълк-б.а.) означава силен характер, който учи, напътства, моногамен е и създава семейство. Ефе също има смисъла на храбрец, смелчага“, обясни Къванч.

Името на бебето се асоциира с култовия сериал “Курт Сеит и Шура”, където Къванч пресъздаде образа на офицер турчин от полуостров Крим. Твърди се, че връзката на Къванч и Башак е започнала именно от този сериал, където Башак е била дизайнер на костюмите.

Съпругата на Къванч – Башар също е добре позната в света на телевизията. Тя е дизайнерка, която измисля костюмите на изпълнителите в сериалите, а също представя модните тенденции на екраните.

Вижте и

Малко преди раждането на бебето, Башак се снима бременна пред камера във фотографска серия с различни дрехи. А под снимката, която помести в Инстаграм, Башак Дизер написа послание към бъдещата си рожба: ”Докато те очакваме“. Твърди се, че Башак Дизер има над 830 000 последователи в Инстаграм.

Къванч Татлътуг нашумя преди 15 години, отначало с ролята си в култовия сериал „Перла“, който стана много популярен в България. Актьорът се превърна в любима звезда на милиони фенове на само в Турция, но и в балканските страни, в арабския свят с ролите в редица сериали, като „Забраненият плод“, „Езел“ и много други.

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре