Сега четете
Борисов: Нека стои още Киро, те трябва да се сринат докрай

Борисов: Нека стои още Киро, те трябва да се сринат докрай

„В България има политически рекет. От правителството към хората. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Добрич.

Борисов каза, че е скандализиран от вчерашното изявление на външния министър Теодора Генчовска, която изнесе пред депутатите информация, че премиерът Кирил Петков води своя собствена външна политика по въпроса за РС Македония.

„Това, което каза г-жа Генчовска, навсякъде по света води до падането на правителството. Петков води външна политика срещу националния интерес на България”, смята Борисов.

„Скандализирани сме от изявлението на Генчовска за РСМ, ГЕРБ няма да подкрепя правителство с премиер Кирил Петков”, категоричен е Борисов.

Борисов коментира и кризата с избора на гуверньор на БНБ. Според него кандидатурата на „Продължаваме промяната” Андрей Гюрев въобще не е ставал за този пост.

„В деня когато трябва да се внесе актуализацията на Бюджета, Василев и Каримански са на съд”, заяви Борисов.

Вижте и

„Няма да подкрепим правителство с премиер Кирил Петков, след арестите, които организираха”, посочи Борисов. „Това е решение на Изпълнителната комисия, не мое”.

„Нека стои още Киро, те трябва да се сринат докрай”, обяви лидерът на ГЕРБ.

„Съсипват спецправосъдието без да кажат какво се случва с делата, как ще работи системата. Ние също правихме големи глупости. Затова сега сме добра партия, защото събирахме хора с много опит в една зала”, каза Борисов и добави, че няма нищо по-лошо от „упорит и тъп човек”.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре