Сега четете
„Ергенът“ избира коя да остане от най-скандалните участнички Александра ,или Людмила

„Ергенът“ избира коя да остане от най-скандалните участнички Александра ,или Людмила

Най-романтичното телевизионно приключение „Ергенът“ продължава и този четвъртък, и петък от 21:00 ч. по bTV. В четвъртък вечер (14 април) имението на любовта ще се превърне в снимачна площадка на бляскава романтична фотосесия, по време на която участничките ще скъсят дистанцията с Виктор повече от всякога. Всяка от участничките ще трябва да влезе в различна роля, за която преди това трябва да се пребори.

Сред сюжетите, които дамите ще разиграят заедно с първия „ерген“ на България, са „50 нюанса сиво“, „Пепеляшка“, „Спасители на плажа“, „Фермери“, „Адам и Ева“ и „Младоженци“. Какви емоции ще предизвика у останалите претендентки Деница, която ще се пребори за най-желаната роля и „ще мине под венчилото“ с Виктор, и коя от дамите ще се справи най-добре с превъплъщението си и ще получи специална покана за индивидуална романтична среща?.

Междувременно Виктория Капитонова ще се осмели да постави ултиматум на Виктор, като го накара да избира между нея и участничката, която тя смята за своя най-голяма конкуренция – Александра. В края на вечерта ще се проведе Церемонията на розата, след която поредна участничка няма да получи роза от „ергена“ на България и ще трябва да напусне имението завинаги.

В петък вечер (15 април) Виктор ще отправи специална покана към една от дамите, с която до този момент не са имали възможност да се опознаят, за романтично пътешествие в необятното Средиземно море. Срещата обаче ще завърши с разочарование за Виктор. За пръв път „ергенът“ ще се почувства отхвърлен от избраницата си, след като тя отказва да отвърне на опита му да я целуне.

Вижте и

В имението останалите момичета ще се изправят една срещу друга в състезание по обща култура, в което една от претендентките неочаквано ще покаже завидни знания, а друга ще шокира останалите с отговорите си. В края на вечерта ще се проведе най-инфарктната до момента Церемония на розата, в която Виктор ще трябва да избира между две от момичетата, между които има най-голямо напрежение в имението – Александра и Людмила. За пръв път Церемонията ще предизвика всеобща радост сред участничките, след като разберат за коя от двете няма да остане роза и ще трябва да се сбогува с Виктор. Коя ще е тя?

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре