Сега четете
Андрей Велчев: Гюров става нагъл, Момчил Димитров: Бойко Борисов, си го каза преди време (ВИДЕО)

Андрей Велчев: Гюров става нагъл, Момчил Димитров: Бойко Борисов, си го каза преди време (ВИДЕО)

Три теми влизат в днешното предаване на „Политконслут“ ЕООД с водещи Андрей Велчев и Момчил Димитров излъчено на живо във Facebook страницата на медията „Любословие“.БГ.

Тема 1: Премахването на главния прокурор Иван Гешев.

Тема 2: Избор на нов гуверньор на Българска народна банка (БНБ).

Тема 3: Изборите във Франция Емануел Макрон срещу Марин Льо Пен

Слави Трифанов заплашително каза нещо, което довежда до спешна пресконференция на г-жа Корнелия Нинова в която каза, че имат 2 успеха, 1 слабост и 3 проблема. Свидетели сме на потвърждаване на теорията ( в двамата кандидати имаше безпрецедентни факти, които най-вероятно ще доведат до това който и да е бъдещ кандидат да бъде сложен под светлината на прожекторите още повече„. Това заяви Андрей Велчев по повод извънредната пресконференция на БСП в неделя, която Lubslovie.bg TV излъчи на живо в своята Facebook страница и скандалите около избора на нов шеф на БНБ.

Колко трудно е да разберем, че в тези малки детайли е големия дявол„, допълни Велчев и допълни, че абсурдното е това, че едни политици твърдят едни учудващи твърдения.

Как г-н Каримански може да не е бил подходящ за шеф на БНБ, но пък за сметка на това ставал за шеф на Световната банка„, задава си въпроса Велчев.

По въпроса за Каримански и избора на БНБ Момчил Димитров допълни, че тази теза и Бойко Борисов си я е казал (преди време), както и ръководството на „Има такъв народ“ (ИТН).

Виж тук по-скоро този конкурс е кой повече не става за БНБ, отколкото кой по-става„, заяви Димитров и категорично заяви, че това е негово лично виждане на нещата.

Вижте и

И колко странно е за мен, че тези хора не разбират, че наистина стават за резил„, пита се Андрей Велчев.

Човекът кръстен с моето име Андрей Гюров така се запъна. че в някои поредни ефири вместо облекчава ставаше още по-нагъл в това число и тази сутрин беше включен на живо в една от телевизиите и разказваше на дълго и широко, че да това е било личен акт неговото изтегляне на номинацията, че не е очаквал такива тежки затресения, но продължава да твърди моя научен труд си е моя. Всичко си ми е както трябва„, допълни в ефира на предаването „Политконслут“ ЕООД Андрей Велчев.

ВИЖТЕ ТУК ЦЯЛОТО ПРЕДАВАНЕ:

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре