Сега четете
Закриват ски сезонът с много веселие и партита

Закриват ски сезонът с много веселие и партита

На 16 април от 11:00 часа на Витоша ще бъде закрит ски сезонът с много забавление – басейни, карнавални облекла, дискотека и награди.

„Stavri Invitational“ се провежда за първи път във Витоша. Преди това в продължение на 5 години събитието се организираше в Пампорово, като последно се проведе през 2018 г. Организатори са Freeski BG и Тони Черешаров (по прякор Ставри) – един от големите ни фрийстайл и фрийрайд скиори.

Ще бъде изграден басейн и всеки, който иска да „прелети“ над ледените му води, може да го направи със ски, сноуборд, кану, кайт, МАСА, шейни.

„Можеш да се пуснеш по бански, можеш по екипировка, по неопрен, както ти е удобно. Много се радвам, че тази година ще е във Витоша. Много хора ще се изненадат колко сняг има на „Алеко“, каза пред БНР Тони Черешаров.

„Басейнът е много труден за изграждане, прави се от сняг. Пълним го с вода, дълъг е около 17 метра. Всяка година пускаме и видео“, добави той.

Вижте и

Събитието е отворено за всички желаещи и не е нужна предварителна регистрация.

Тони Черешаров засегна и темата за неработещите ски лифтове, като вече е направен и филм „Прогноза“, който разглежда проблема със затворените лифтове на Витоша.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре