Сега четете
Починал е Дани айса от групата „Ice Cream“

Починал е Дани айса от групата „Ice Cream“

Певецът Даниел Димитров, известен като Дани Айса, почина внезапно. Той бе част от известната българска група „Ice Cream“. Тъжната вест съобщиха певицата Мариана Попова и водещият Ники Кънчев в личните си профили в социалната мрежа Facebook.

„Сбогом Дани, не можахме да довършим песента си, но вярвам, че там в небесната компания ще сътворите любов“, написа Мариана Попова.

Даниел Димитров стартира музикалната си кариера през 1997 г. Влечението му към музиката се усеща още в тийнейджърските години и той става и един от основателите на група Ice Cream. Дани пише песни и за изпълнители като Антибиотика, Лейди Би, Играта, Cute Accuse, Боби Ваклинов, Йоанна Драгнева. Участвал е в много телевизионни формати и е завършил „Актьорско майсторство“.

Вижте и

„Без време си е тръгнал Дани Айса, едно от сърцата на хипхоп групата „Айс крийм“. Готини приятелчета мои, през годините винаги сме общували с лекота и когато мога винаги съм им подавал ръка! Айса беше и е голям симпатяга, красавец, танцьор от класа, движеше с идеите си „Айс крийм“ напред! Чао, Приятелче добро!“, сбогува се с певеца водещият Ники Кънчев.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре