Сега четете
„Петя на Моята Петя“ събра 5643 лв. за децата в Украйна

„Петя на Моята Петя“ събра 5643 лв. за децата в Украйна

Общо 5643 лв се събраха от 12 благотворителни прожекции на „Петя на моята Петя“.

Средствата ще бъдат дарени по кампанията на УНИЦЕФ „Помогни на децата в Украйна“.

Благодарен съм на партньорите и най-вече на зрителите, някои от които гледаха филма за втори и трети път. Това показва колко е голямо сърцето на българина. В такива моменти е много важно хората да си помагаме без значение от цвят на кожата, религията или разбиранията.“ – споделя продуцентът Николай Урумов и добавя – „Специални благодарности на ръководството, учителския колектив и учениците от СУ Константин Петканов в Бургас.

Те се организираха и закупиха 64 билета за една от благотворителните прожекции в града. Децата са бъдещето. Затова има значение какъв пример им даваме и как им помагаме. Това е и едно от посланията във филма.“

Благотворителните прожекции се реализираха благодарение на продуцентската компания БЪФ Пикчърс, Cinema City, Кино Арена, Община Бургас, дистрибуторът на филма bTV Studios и копродуцентската компания Concept Studio.

Вижте и

„Петя на моята Петя“ продължава своето световно турне. До момента филмът е показан пред пълни зали в над 20 града, като предстоят прожекциите в Саутхемптън (8.04), Кеймбридж (09.04), Бирмингам (10.04) и Лондон (15.05), където специални гости ще са Юлиан Вергов и Николай Урумов. Поради огромния интерес от българите в чужбина броят на прожекциите и дестинациите продължава да расте. Всички дати и градове се обявяват във фейсбук страницата на филма.

„Петя на моята Петя“ е вдъхновен от ярката личност на изумителната Петя Дубарова. Той не е биографичен, но вълнува с темите, които поставя – за смелостта да бъдеш различен и да отстояваш идеалите си, за волята да се пребориш с несправедливостите на системата и кога матрицата успява да ни превърне в „консервни кутии без етикети“.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре