Сега четете
Netflix и Sony спират филмите на Уил Смит ,заради шамара на Оскарите

Netflix и Sony спират филмите на Уил Смит ,заради шамара на Оскарите

В нов доклад се казва, че някои от предстоящите проекти на Уил Смит са били спрени след случилото се на тазгодишната церемония по връчване на престижните кино награди „Оскар“.

Според „The Hollywood Reporter“ Netflix и Sony са спрели филми с участието на актьора, след като той смая света, зашлевявайки шамар на своя колега – комика Крис Рок, за това, че се пошегува с плешивата му съпруга Джейда Пинкет Смит.

Стрийминг платформата Netflix беше в процес на намиране на нов режисьор за „Fast and Loose“, след като Дейвид Лийч се оттегли от проекта преди наградите „Оскар“, съобщава THR. Смит трябваше да играе престъпен бос, който има проблеми с паметта.

Копания „Sony“ също така спира „Лоши момчета 4“, който се подготвяше преди награждаването. Смит няма да слезе напълно от екрана, тъй като той вече успя да завърши драмата „Еманципация“, която доскоро снима с Apple+.

Преди дни холивудската знаменитост се извини публично в своя Инстаграм профил.

Насилието във всичките му форми е отровно и разрушително„, написа той в Инстаграм и добави, че поведението му миналата нощ е било недопустимо.

Когато се шегуват с мен, това е част от работата ми, но шегата със здравословното състояние на Джeйда ми дойде в повече, не можех да го понеса и реагирах емоционално„, каза той и обръщайки се към Крис Рок, заяви, че иска публично да му се извини.

В света на доброто и любовта няма място за насилие„, обобщи звездата от „Методът Уилямс“.

Вижте и

Не след дълго обяви, че се оттегля от американската Академия за кинемотографски изкуства и науки.

Не оправдах доверието на академията. Излизам от (нейния) състав и съм готов да понеса всяко наказание, което управителният (й) съвет прецени за уместно„, каза 53-годишният Смит в изявление, цитирано първо от списание „Variety“.

Решението му дойде след като Академията образува дисциплинарно производство срещу него. За 18 април бе планирано заседание на нейния управителен съвет за обсъждане какви действия да бъдат предприети срещу Уил Смит.

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре