Сега четете
Слави Трифонов срещу Лена Бориславова заради прекрачени правомощия

Слави Трифонов срещу Лена Бориславова заради прекрачени правомощия

Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов се ядоса на шефа на Народното събрание Никола Минчев и на говорителя на кабинета Лена Бориславова заради кандидатите за шеф на БНБ. В пост в социалните мрежи той припомни, че те са двама. Ето какво написа Трифонов:

Днес в две телевизионни интервюта председателят на Народното събрание Никола Минчев и началникът на кабинета на правителството Лена Бориславова заявиха, че кандидатът на управляващата коалиция за гуверньор на БНБ е Андрей Гюров.
А това е лъжа – управляващата коалиция няма единен кандидат. Има двама кандидати, написа лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов.

В предаването „120 минути“ по bTV началникът на кабинета стигна още по-далеч, прекрачи своите правомощия, и изрече внушения и клевети по адрес на Любомир Каримански.

Внуши, че господин Каримански има съмнителни петна в своята биография и ако той бъде избран за управител на БНБ, а не Андрей Гюров, ще има „второ КТБ“.

Вижте и

Тъй като моята работа в момента е да пазя стабилността на коалицията, няма да отговарям аз. Вижте отговора на г-н Каримански:

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре