Любимите герои на зрителите – Гомес, Младен, Ивон и Дарина, се завръщат във втория сезон на хитовия комедиен сериал “Съни бийч”. Дългоочакваното продължение на телевизионната поредица стартира на 2 май по bTV с още по-забавен, заплетен и вълнуващ сюжет. Епизодите ще се излъчват от понеделник до сряда от 21.00 часа.

Място на действието отново е хотел в черноморския курорт Слънчев бряг, който събира четирима млади и амбициозни приятели. В края на пролетта Гомес (Бойко Кръстанов), Ивон (Евелин Костова), Дарина (Лидия Инджова) и Младен (Иво Аръков) с нетърпение очакват новия туристически сезон, без да си дават сметка, че им предстоят изпепеляващи емоции и тежки битки.

Вижте снимки >>

Въпреки че са спечелили една победа срещу арогантния Никола (Явор Бахаров), сега четиримата отново ще трябва да се изправят срещу него. Този път обаче той не само ще бъде по-добре подготвен, а и ще бъде обграден със силни и хитри съюзници. В играта на нерви между враждуващите лагери ще изплува една добре пазена тайна и ще изскочи един важен коз.

Както в първия сезон на “Съни бийч”, така и във втория, драмата, романтиката и хуморът вървят ръка за ръка. Героите ще се оплитат в лъжи, ще играят двойни игри и ще кроят планове за отмъщение, но също така ще се влюбват безпаметно, ще се забавляват лудо и ще попадат в комични ситуации.