Сега четете
КОМЕНТАР НА ЖУРНАЛИСТЪТ ТОДОР СТЕФАНОВ! Нова мода: Деца се бият и качват клиповете в интернет (ВИДЕОКЛИПОВЕ)

КОМЕНТАР НА ЖУРНАЛИСТЪТ ТОДОР СТЕФАНОВ! Нова мода: Деца се бият и качват клиповете в интернет (ВИДЕОКЛИПОВЕ)

Коментар на журналистът Тодор Стефанов за „Любословие“.БГ

5-ма младежи (ученици), се биха насред столичен софийски мол и пред очите на десетки хора в социалните мрежи, а други 10 момчета, пребиха от бой 13-годишен младеж в столичния кв. „Христо Ботев“ в София – отново младежите снимат и качват геройската си потъпка в социалната мрежа.

Причината? Спокойно! Не е само за забавление! Младежите, са се карали с основателна причина, а именно … момиче. Дотук стигнаха днешните тийнейджъри. Къде за забавление, къде заради някакво си момиче или момче се скубят и бият. Да не забравяме и задължителното условие – документирането на боя. Иначе шоуто не е пълно…

Само да Ви припомня, че това не е първият такъв случай в хубава панелна София. В началото на 2022 г. 15 младежи + момичета, пребиха почти до смърт 15-годишен младеж в софийския квартал „Лагера“. Причината: Момиче. Клипът от геройския побой, бе качен в социалната мрежа „Инстаграм“, а сред биячите, бе и бившото гадже на 15-годишния.

Поглеждайки по-глобално на темата, се оказва, че пердашенето между младите е нещо съвсем обичайно. Десетки са примерите за бой между подрастващите, на които попаднахме в сайтовете за видеообмен.

Изглежда, че децата са забравили или никога не са знаели какво означава нормалната човешка комуникация и предпочитат да се разбират по стария, първобитен начин. Разбира се, с една добавка – видеа, които да увековечат унизителните моменти. Но децата не са виновни.

Явно няма кой да ги научи – учители, родители, къде сте? Или смятате за достатъчно да се възмущавате пред компютъра, докато гледате клипове на чуждите деца? Утре в тях може да е и вашето дете…

И за капак на финала на текста ми Ви прилагам следните видеоклипове: 

Вижте и

https://www.youtube.com/watch?v=xnM3dmvz44A

https://www.youtube.com/watch?v=tYQmaGr-Z84

https://www.youtube.com/watch?v=U4Ub9BJl69M

https://www.youtube.com/watch?v=YHiATpoQn6E&t=21s

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре