Сега четете
Група младежи пребиха 13-годишен, качиха клип от побоя в интернет, писал на гаджето на един от биячите (ВИДЕО 18+)

Група младежи пребиха 13-годишен, качиха клип от побоя в интернет, писал на гаджето на един от биячите (ВИДЕО 18+)

Видео с брутално насилие над 13-годишно дете скандализира социалната мрежа „Инстаграм“. Група от 5-ма младежи нанасят побой над 13-годишно дете в столичен софийски мол и заснемат гаврата с телефоните си, а след това качват видеото в социалната мрежа за похвала.

Информационна агенция News24sofia.eu научи, че случаят е от столичния бул. „Александър Стамболийски“ в столицата. 28-и март, около 21 ч. часа вечерта. 5-ма тийнейджъри бият свой връстник в тоалетните на столичен мол. Насилниците се редуват с юмруци, шамари и ритници, докато не повалят момчето на земята. Всички снимат заедно с телефоните си.

Човекът изпратил ни скандалните кадри каза пред медията ни, че причината за скандала е момиче. Не иска да покаже лицето си, защото се страхува да не стане и той обект на агресия.

Освен бруталното насилие, което се вижда, се вижда как група младежи отнемат систематично и целенасочено себеуважението на едно друго момче. Унижават го. Което е бруталното, което ни втриса, което ни хваща за гърлата. Поне мен и хората, които го гледаме. Това, което ме притеснява мен в случая, е че последните години това е тенденция – животът не е ценност и на него се гледа с огромна доза цинизъм. Жертвата на насилие млъква, не коментира това, което се е случило в повечето случаи. След това самата жертва на насилие става насилник„, заяви пред News24sofia.eu столичен психолог.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Вижте и

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре