Сега четете
Отиде си Любомир Милчев-Денди

Отиде си Любомир Милчев-Денди

Почина  светският хроникьор Любомир Милчев-Денди.

Това е станало тази сутрин в столичната болница „Света Анна”. Денди беше настанен в лечебното заведение в изключително тежко състояние през  февруари.

Според свидетелски показания той е нападнат в апартамент на улица „Св. Иван Рилски“ в столицата. Властите разследваха опит за убийство.

Любомир Илиев Милчев е български журналист (телевизионен водещ, колумнист) и писател. Известен е с прозвището си Денди, наричан е в медиите „светски хроникьор“ и „светски лъв“.

Автор е на над 15 книги. Първата му книга е сборникът с разкази „Проглеждането на гледката“. През 1996 г. е водещ в предаването „Семеен албум“ на „Кодак“ по БНТ. През 2000 г. издава втората си книга – „Далматинецътъ Марципанъ“.

През 2004 г. организира бала на фондация „Българско национално наследство“.

Вижте и

Води рубрики – както модни, така и светски, за български издания. Заради своята популярност участва в редица предавания – „Сблъсък“, „Искрено и лично“, „Вот на доверие“ и други.

През 2006 г. участва в предаването „Вип Брадър“; отново влиза в него и се класира на 3-то място през 2013 г. Участва в реалити шоуто „Звездни стажанти“ през 2015

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре