Сега четете
Джей Ло получи награда икона

Джей Ло получи награда икона

Дженифър Лопес получи тазгодишната награда „Икона“ на музикалните награди iHeartRadio. Феновете няколко пъти прекъсвали речта й с бурните си аплодисменти и викове.

„Оценявам това много, много, много. Иска ми се да ви кажа, че наградите са най-важни за мен, но това не е вярно. И не си мислете, че не оценявам лъскавите неща, защото аз ги оценявам! Не мога да излъжа, всички знаят, че го правя. Но не това е причината, поради която го правя. Наистина го правя заради вас“ – сподели от сцената , каза 52-годишната Лопес.  Певицата благодари на всички, които идват на концертите й, стриймват песен, гледат филми и я следят в социалните мрежи.

„Вие сте тези, които ми дават възможност всеки ден да живея живот, който дори не можех да си представя, че ще се сбъдне, когато бях малко момиче, израснало в Бронкс.“

Вижте и

Лопес изпълни фънки версия на „On My Way“ от филма „Marry Me“, заобиколена от травестити, облечени в някои от най-емблематичните ѝ визии през годините, включително зелената рокля на Versace, която е носила на наградите „Грами“ през 2000 г.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре