Сега четете
Килим е причинил смъртта на Боб Сагет

Килим е причинил смъртта на Боб Сагет

Фрактурите около очните ябълки на Боб Сагет и кръвоизливът около мозъка му вероятно са причинени от падането на комика и актьор върху твърда повърхност, покрита с нещо меко, например килим.

Това показват резултатите от доклад, публикуван във вторник, който разкрива повече подробности за смъртта на телевизионната звезда.

Боб Сагет почина на 9 януари тази година на 65-годишна възраст.

В доклада за инцидента, публикуван от шерифската служба на окръг Ориндж в Орландо, Флорида, е отбелязано, че според съдебния лекар Джошуа Стефани фрактурите „вероятно са зашеметили г-н Сагет“ и той е трябвало да усети замайване. Ако по това време край него е имало хора, те са щели да забележат „объркване, нарушено равновесие и/или неясен говор“, се посочва в доклада. Точното място на падането на Боб Сагет не се споменава.

Вижте и

След направената през януари аутопсия съдебният лекар заключи, че Сагет е починал от случаен удар в главата, вероятно от падане назад. Следователите, извикани в луксозния хотелски апартамент, не откриха следи от борба или признаци, че някой друг е бил в стаята на Сагет по време на престоя му. Токсикологичният анализ не показа наличие на забранени вещества в тялото на комика.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре