Сега четете
По Первый канал в Русия излязоха с надпис: Спрете войната! Тук ви лъжат!

По Первый канал в Русия излязоха с надпис: Спрете войната! Тук ви лъжат!

Нещо невероятно, но в същото време много опасно се случи по време на новинарската емисия на Първи канал на руската телевизия. ”Спрете #войната! Не вярвайте на пропагандата! Тук ви лъжат”. С този плакат мина редакторката на новините Марина Овсянникова, която вече е арестувана.

 

„Още десет поколения наши потомци няма да се откажат от срама на тази братоубийствена война.“, каза смелата редакторка по повод акцията си във видеообръщение излъчено преди ареста й.

 

По предварителни данни, Марина Овсяникова, която е работила като редактор, е вдигнала протест в ефир. Тя е откарана в полицейското управление на Останкино. Предполага се, че срещу служител на Канал 1 е съставен протокол по член 20.3.3 от Кодекса за административните нарушения относно военната цензура за дискредитиране на руските въоръжени сили.

 

„Не знам дали има надежда, но със сигурност тази проява ще и струва до 15 години затвор… А утре, от Первый канал ще излязат с позицията, че това е фейк от прогнилия лош запад“, пише във фейсбук Стоян Стоянов.

 

Вижте и

Властта на Путин в Русия трудно ще издържи, ако не премине към тотален терор над собственото си население.

 

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре