https://luboslovie.bg/2022/02/24/%d0%b7%d0%b0%d1%89%d0%be-%d0%b1%d0%b8%d0%bb%d0%b4%d0%b5%d1%80%d0%b1%d0%b5%d1%80%d0%b3%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%b4%d1%8a%d1%80%d0%b6%d0%b0%d1%82-%d0%bf%d1%83%d1%82%d0%b8%d0%bd-%d0%b6%d0%b8%d0%b2/
Сега четете
БИЛДЕЛБЕРГИ 2 – СЪДБАТА НА ПУТИН

БИЛДЕЛБЕРГИ 2 – СЪДБАТА НА ПУТИН

Не съм си представял, че ще се съглася прогноза на Бойко Борисов – войната в Украйна ще продължи ДЪЛГО и ще прерасне в ГРАЖДАНСКА. С последното не съм съгласен – войната в Украйна ще прерасне в ОТЕЧЕСТВЕНА и в ОСВОБОДИТЕЛНА за Русия и Беларус. Ще развия тезата си по-долу. Сега ще обърна внимание на два медийни фишека, модерно „фейка“ (мръсотийки), обилно коментирани от сериозни говорещи глави.

Първата глупост е, че следващата инвазия на Русия щяла да бъде в България. За чий х.. му е на Путин обрулена България? В това твърдение се съдържат два копнежа – Украйна да падне, за да продължи алъш-вериша, и, второ, Путин да „освободи“ от валутния борд, ЕС, НАТО и промяната енергийното, зърненото, строителното и кръчмарско лоби от български „завсегдатаи“ и „членовози“. В Русия на разговорен жаргон „завсегдатаи“ наричат т.нар. безпартийните комунисти, които винаги са на хранилка при „членовозите“ , т-е отговорните партийни членове, които се возят в съветски „Чайки“. Съветски лимузини днес няма, но „членовозите“ в политическа Русия, които вече дори са „обществено мнение“ има. Добре, разбирам, носталгиците и търгашите искат връщане на чл. 1-ви от последната живкова конституция, ама как да стане?

Вторият фейк е за ядреното копче, което Путин щял да натисне. Гаче само Путин има ядрено копче. Той забрави, че нахлу в Украйна да я освобождава от „фашисти“ и от два дни говори, че условие за преговори с президента Зеленски е САЩ да си прибират ядреното оръжие от Европа. Ами френските и английските ракети къде да се дяват? Или индийските и китайските ракети? Защо на китайския лидер Си Дзипин да не му хрумне да отхапе половин Сибир в смутното време и после Китай да продава газ и други деривати на Европа? Русия е поставена в 1-ва степен ядрена готовност, и всички останали ядрени сили също. Къде са тук пропагантните „бандеровци“ в детските градини, които руската армия бомбардира около изходните точки на украинската ГАЗОВА ТРЪБА?

Сега отново на темата, че войната в Украйна ще прерасне в ОТЕЧЕСТВЕНА и в ОСВОБОДИТЕЛНА за Русия и Беларус. Карл Филип Готлиб фон Клаузевиц – германски генерал и военен теоретик, автор на най-изучавания и цитиран трактат по военно изкуство в Европа – „За войната“, казва: „Войната е продължение на ВЪТРЕШНАТА политика с други средства“. ВЪТРЕШНАТА ПОЛИТИКА В РУСИЯ Е ТЕРОРИСТИЧНА СПРЯМО НАСЕЛЯВАЩИТЕ НЕЙНАТА ТЕРИТОРИЯ НАРОДИ. РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СЕ РАЗПАДА ОТ ГЛАД И НИЩЕТА. Владимир Путин заповяда нахлуване в Украйна за да ОКРАДЕ тази държава, на първо място да открадне украинската газова ТРЪБА. Европа занити Северен поток и на Путин и на руската ГАЗОВА ИКОНОМИКА им трябва друга ГАЗОВА ТРЪБА за Европа.

Честен аналог на руското нахлуване Украйна е ограбването на БОГАТ Кувейт, заповядано от Саддам Хюсеин от началото на август 1990 г. до средата на януари 1991 г., когато започна войната в Персийския залив, известна като операция „Пустинна буря“. След 42 дни безмилостни атаки на съюзническата коалиция по въздух и земя президентът на САЩ Джордж Буш спира огъня на 28 февруари. По-късно Саддам Хюсеин е заловен и екзекутиран. Войниците, влезли в неговия дворец, са същисани от съкровищата и вързаните на бали долари, докато народа на Ирак изнемогва от мизерия, глад и липса на лекарства. Защо сега да е различно за Путин?

За каква светкавична война става дума, когато горивото на руските танкове свършва и те клечат по пътищата, а руски войничета ходят по украинските къщи да просят хляб? Появиха се брутални снимки на командира на танковия батальон на 35-та мотострелкова бригада в град Олейск, Централен военен окръг на руската армия, майор Леонид Петрович Щеткин, пленен и вързан като животно, със залепени с тиксо очи. Появи се снимка на документите и парите на майора – 200-300 рубли. С толкова рубли в Украйна не можеш да купиш и чаша вода. Колко пари е оставил този мъж за прехрана на неговата жена и двете му невръстни деца – не ми се мисли. Българските медийни „членовози“ игнорираха доказателството. Хайде да разберем кого да мразим – голтаците руснаци, хвърлени в месомелачката в Украйна, или преялите с хайвер „держиморда“ от Русия, Беларус, и, ти да видиш – Чечня. „Держиморда“ може да се преведе възпитано като „палач“.

Във вътрешно политически план режимът на Путин постави РУСКАТА МАФИЯ и РУСКИТЕ РЕГИОНИ в положение да оцеляват, или да паднат курбан. Да, бе, да! Ще бъде любопитно как ще кротуват. Както прогнозира Михаил Ходорковски, скоро Путин ще бъде принуден да изтегли войската от Украйна за да държи в подчинение губернаторите. Да, но вече няма кинти. Банковите санкции жестоко удариха фиска на РФ. Политиката на Путин е да държи руснаците в нищета за да купува лоялност. Ако не плати на Кадиров Чечня ще се отцепи. Не е ясно кой командва групировката „Вагнер“, но те струват скъпо и изобщо не са лоялни. Армейските командири също не искат римейк на гладните казарми от 90-те. По всичко личи, че перспективата е ГРАЖДАНСКА ВОЙНА В РУСИЯ напролет против „членовозите“ и „держимордите“.

РУСКАТА МАФИЯ е отделна променлива. Путин разруши лицемерните правила – мафията плаща, държавата си затваря очите. Не милицията, не прокуратурата, а именно държавата си затваря очите, че ЧЕРВЕЕНАТА МАФИЯ ДЪРЖИ В СПОКОЙСТВИЕ ГРАДСКАТА ИНФРАСТРУКТУРА И НАКАЗАТЕЛНИТЕ КОЛОНИИ. Тук не говоря за 70-те процента от ЛЕГАЛНАТА РУСКА ИКОНОМИКА, УПРАВЛЯВАНА ОТ МАФИЯТА. ГОВОРЯ ЗА 100% ЧЕРНА ИКОНОМИКА, УПРАВЛЯВАНА ОТ МАФИЯТА по установените лицемерни правила. Ако мафията не вкара пари, наркотици и пиячка в наказателните колонии, там следва МЕТЕЖ. Същото е положението с руската армия и градските маргинали. РУСНАЦИТЕ НИКОГА НЕ СА ВОЮВАЛИ ТРЕЗВИ И ЗАТОВА СА ВОЕННИ ПРЕСТЪПНИЦИ.

Тук мога да сложа точка, но къде са БИЛДЕРБЕРГИТЕ – тайното общество на свръх богатите и влиятелните? Явно членовете на клуба от двете страни на атлантика са се разбрали да помогнат на Украйна и този път да разкарат Путин. Някои историци твърдят, че от времето на император Петър I Германия е управлявала Русия чрез жените на императорите. След 1917 г. Германия и Америка пак управляват Русия чрез износа на технологии. Всичко беше наред със световния лицемерен ред докато Алцхаймера не тръшна Путин. СЛЕД 24.02.2022 г. СТАРЧЕСКОТО ОГЛУПЯВАНЕ НА ПУТИН СЕ ПРЕВЪРНА В ЗАПЛАХА ЗА СВЕТОВНИЯ РЕД. СПОРЕД МЕН ПУТИН ЩЕ ПОСЛЕДВА СЪДБАТА НА ДЖОН КЕНЕДИ.

Пламен Стануков

ЗАЩО БИЛДЕРБЕРГИТЕ ДЪРЖАТ ПУТИН ЖИВ?

 

Вижте и

 

 

 

 

 

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре