Сега четете
ЗАЩО БИЛДЕРБЕРГИТЕ ДЪРЖАТ ПУТИН ЖИВ?

ЗАЩО БИЛДЕРБЕРГИТЕ ДЪРЖАТ ПУТИН ЖИВ?

24 февруари 2022 г.

Много източници твърдят, че президентът на Руската федерация Путин е болен от Алцхаймер в напреднала фаза, и в момента е в ремисия –клинично състояние, когато болестта е относително стабилна. Алцхаймер е причина за 60 – 70% от случаите на старческа деменция. Путин е на 70 години. В ранните етапи най-честият симптом е трудното припомняне на скорошни събития. С напредването на болестта се появяват и симптоми като проблеми с говора, дезориентация, промени в настроението, загуба на мотивация, затруднения при ежедневни дейности и поведенчески проблеми. Така или иначе в момента ремисията позволява на Путин да говори по телевизора.

Много източници твърдят, че президентът Путин е сменил личната си охрана със „хлопци“ от ГРУ – Главно разузнавателно управление, на подчинение на министъра на отбраната Шойгу, и е изгонил „хлопците“ от ФСБ – Федерална служба за безопасност, наследник на КГБ. Появи се информация, че „грушниките“ докладвали на Путин, че „гебистите“ искат да го отровят – по стара руска традиция. Дали е така за отравянето, не зная, само цитирам. Но тялото на Путин в момента е поверено на Шойгу, който се сочи за негов приемник на трона в Съвета за национална сигурност на РФ. С други думи, войната, започната от Путин, ще продължи след неговата смърт.

На трето място, според американски източници Владимир Путин разполага с лично богатство от 1 трилион и 300 милиона долара. Един трилион долара е число с 18 нули след единицата, или 1 000 милиарда долара. Да имаш толкова пари и едновременно да си дърто коце с еректилна недостатъчност и с деменция! Ама че късмет! Какъв „Хитлер“ е Путин, той е пациент. Искал да възстанови СССР? Искал да върне „старата руска слава“? Не вярвам. СНС на РФ е съставен от кремълски старчета-клептократи, които колективно докараха Русия до просяшка тояга. Ако е истина, че „гебистите“ са замислили да отровят Путин, това означава само, че са решили да откраднат неговите един трилион долара. Не че и те не са с еректилна недостатъчност и не са в състояние да се насладят на парите, ама ей така, за последно.

Русия е много уязвима за санкции. Украинският журналист Дмитрий Гордон, когото президентът на Беларус Лукашенко определя като „мерзавец“ и предлага да го затвори за месец-два в изолатор, е на мнение, че президентът на Украйна Зеленски веднага трябва да прекрати дипломатическите отношения с Русия и да прекъсне търговските отношения. Подкрепям неговото становище, но това е недостатъчно. Държавите в ЕС в момента лицемерничат и шикалкавят, вместо да ударят Путин и неговите московски старчета-клептократи здраво по „мордата“ – да изтеглят дипломатическите си мисии от Москва и да конфискуват руските банкови авоари и газовите хранилища и рафинерии на Газпром в техните държави. Какво, не го ли направиха с Кадафи и Садам“? Очевидно е, че Путин и кремълските клептократи воюват за контрол върху украинската тръба. Погледнете картата:

Войната избухна веднага след като Германия завинти на 22 февруари изхода на Северен поток към Европа. Путин не знае колко ще живее, затова бърза. Има още една газова тръба към Европа – в Азърбайджан. Проблема е, че украинците наистина са различни от руснаците – не искат да живеят в робство, искат да се самоуправляват. Това вече сериозно клати т.нар. „световен ред“, установен от тайното общество на Билдербергите. Ами че Путин е толкова богат, колкото Ротшилд, за когото никой не знае колко е богат и влиятелен. Защо и Путин да не е билдерберг? Кой може да докаже обратното?

Перспективата е Украйна за пореден път да бъде разпокъсана. Също като България. Кой има полза? Кой управлява световните финанси? Кой замърсява планетата и превръща части от държави в пустини? Въпроси без край с един отговор – тайното общество на билдербергите. Превърнатата в световен суровинен и енергиен източник путинова Русия е просто инструмент за унищожаване на непокорната Украйна. В същото време световната дипломатическа общност ще надува гайдата. Тук, в България, някои много залагат на „дипломацията“. Интересно, кога руснаците ще пуснат телевизора сутринта и ще чуят „Лебедово езеро“, а на обед ще съобщят, че президентът Путин е починал. Едва тогава ще има „дипломация“, дано с Украйна.

Пламен Стануков

 

 

 

 

Вижте и

 

 

 

 

 

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре