Сега четете
Свидетели разказват,че Денди е отказал линейка лежал паднал на земята на тротоар в центъра на София

Свидетели разказват,че Денди е отказал линейка лежал паднал на земята на тротоар в центъра на София

С лучайни хора са видели Денди паднал на земята на тротоар в центъра на София и са му предложили да извикат линейка. Любомир Милчев обаче отказал категорично, станал и тръгнал отново пеша към дома си.

Това са разказали свидетели пред разследващите, разкриха от СДВР пред „Телеграф“. Хората вече са разпитани като свидетели по случая. На 18 февруари писателят и известна бохема беше открит в безсъзнание в дома си от приятеля си, който съжителствал с него. Именно във въпросния човек било открито и кученцето на Денди – пекинезът Хиниус.

В хода на разследването били свалени записи от камери в центъра на София, които са монтирани по маршрута на Денди. Записите разкрили, че Денди върви с рана и кръв по главата. Няколко пъти се спъва, но не удря главата си, както беше тиражирано в жълти медии. Криминалисти разказаха, че той най-вероятно е бил на сбирка със свои приятели, където е възникнало спречкване. Къде обаче е станало жестокото удряне все още не е изяснено. Станало ясно обаче, че Денди паднал веднъж от стълба и в дома си, след което припаднал по лице. Точно така го заварил приятелят му, който се прибрал.

Въпросният мъж, който прибрал и кученцето на Денди, първоначално бил заподозрян. Даже искали да го качват на детектор на лъжата, но след като камерите показали, че Денди е с кръв по главата още преди да се прибере, се отказали. От болницата пък заявиха вчера, че състоянието на писателя е критично и животът му е в опасност.

Съседите на Любомир Милчев-Денди, който беше намерен с потрошен череп в апартамента си в центъра на София, се молят светският хроникьор да се възстанови. Потресените комшиговориха пред „България Днес“.

Вижте и

„Денди беше много тих и спокоен човек, никога не е имало проблеми около него. Понякога го виждахме с едно къдравото момче Кристофър Кем. Винаги изглеждаха спокойни и ведри. Никога от апартамента на Денди не са се чували скандали или крясъци. Въпреки че сме го виждали с Кристофър, Денди беше самотен човек, винаги с кученцето си Хининус.“ Това споделиха съседи, които живеят над апартамента на Любомир Милчев, където той бе открит в безсъзнание с тежки черепно-мозъчни травми.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре