Сега четете
Светският хроникьор Любомир Милчев-Денди се бори със смъртта

Светският хроникьор Любомир Милчев-Денди се бори със смъртта

Светският хроникьор Любомир Милчев-Денди, който се бори за живота си в болница „Света Анна“ в София, не е идвал в съзнание, за да даде каквито и да било показания на полицията. Това каза пред  говорителят на лечебното заведение Антон Луков.

След жестокия побой миналата седмица Денди е бил приет в болницата в четвъртък с тежка черепно-мозъчна травма и в много тежко състояние – с множество фрактури на черепа, отоци и хематоми, разказа говорителят на УМБАЛ „Св. Анна“.

Веднага, по спешност, неврохирурзите са му направили операция, а след това е приведен в медикаментозна кома и в реанимация. „Бори се за живота си. Реаниматорите полагат всички възможни усилия, но за съжаление шансовете му не са никак големи. Както знаете, тук се намира една от най-добрите реанимации в София“, добави Луков.

Говорителят на лечебното заведение отказа да коментира дали според състоянието на светския хроникьор става дума за опит за убийство или целта е била сплашване, но потвърди, че е „бит брутално в главата“. За момента се разследва опит за убийство, но повече подробности от полицията не са давали.

Вижте и

Говорителят на „Света Анна“ не потвърди информациите, които се появиха през уикенда, за търсене на кръводарители. „Този тип операции не изискват големи количества кръв. Така или иначе болницата си има свои запаси и ситуацията е такава, че той е подсигурен с медикаменти и кръв, както и всички пациенти“, обясни Луков.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре