Сега четете
Пламен Шалъфов от ПП попари надеждите на МВР за по-високи заплати

Пламен Шалъфов от ПП попари надеждите на МВР за по-високи заплати

Увеличение в такъв размер – (с 408 млн.) на бюджета на МВР, не се очаква. Заложен е ръст – с 47 млн. за нови превозни средства, гориво и резервни части, удвояване на парите за униформи, както и 9 млн. за спорт“. Това каза за Нова телевизия Пламен Шалъфов от „Продължаваме Промяната“.

„Има крайна нужда от преглед на цялата нормативна база, както и намаляване на административната тежест за редовите служители на МВР. Предложенията за бюджета са 120, като 100 са от опозицията. „Най-вероятно няма да подкрепим предложенията на опозицията, имаме контрапредложения. Получихме критики за бюджета, има опит тотално да се взриви. Това е очаквана реакция на опозицията“, каза още Пламен Шалъфов.

Относно орязания бюджет на прокуратурата Шалъфов подчерта, че Гешев отправя поредната атака с критиките си към властта: „Става дума за намаляване на вече предвидено увеличение и то не е в толкова големи размери. В сферата не се наблюдава изоставане на заплати като в други сектори. Решението е добре балансирано и аргументирано.“

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре