Сега четете
Световни шампиони и олимпийски медалисти по борба пристигнаха във В. Търново за международния турнир „Дан Колов – Никола Петров“

Световни шампиони и олимпийски медалисти по борба пристигнаха във В. Търново за международния турнир „Дан Колов – Никола Петров“

Най-старото международно състезание по борба в Европа е първото за Велико Търново след 1989-а година и ще се проведе от 17-и до 20-и февруари в Двореца на културата и спорта „Васил Левски“.
Над 400 състезатели от 35 държави ще премерят сили в Старата столица. Българският отбор ще бъде представен от най-добрите спортисти по борба в трите стила. Откриването е на 17 февруари, а златните пояси на легендите Дан Колов и Никола Петров ще бъдат връчени на 20 февруари.
Медалите за призьорите до голяма степен са реплика на отличията, връчвани преди 33 години. От едната им страна са изобразени легендите Дан Колов и Никола Петров, от другата е герба на старата българска столица.
Цялата програма е публикувана тук: https://www.facebook.com/…/a.9565733344501…/4729121497195286
Входът за публиката е при спазване на действащите противоепидемични мерки, които изискват запълване капацитета на залата до 30 процентаи и представяне на зелен сертификат, негативен PCR или антигенен тест.
Автор: Мирослав Дечев
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре