Сега четете
„Без Багаж“ по btv ще ни води на популярни дестинации

„Без Багаж“ по btv ще ни води на популярни дестинации

След като се нареди в каталога на водещия световен разпространител на документалистика – TVF International, редом с програмите на най-популярните телевизионни канали в света, една от най-успешните документални поредици за пътешествия – „Без багаж“, може да се похвали и с нов дом у нас. От 27.02.22 г. сниманите в реалити стил 30-минутни епизоди  ще се излъчват всяка неделя от 13:30 часа по bTV.

В момента, различните сезони на формата се излъчват, дублирани на няколко езика по най-гледаните телевизии в Испания, Бразилия, Гърция, Естония, Словакия, Унгария, Китай, Виетнам, Тайланд, Южна Корея, Бруней и други.

„Без багаж“ започва като оригинален формат през 2006 г. Тогава проектът е своеобразно реалити за пътешествия и игра, която изпраща над 400 зрители по света. Още с първите си епизоди, поредицата става любима на зрителите от всички възрасти. Има реализирани сезони в десетки страни от Африка, Азия, Европа, Латинска Америка и острови, разпилени из всички океани на планетата. Сериите са интригуващи, истински забавни и същевременно образователни, разказващи за непознати кътчета от планетата, култури на далечни народи, природа и див живот, история и легенди, приключения, романтични и луксозни пътешествия.

Продуцентът и автор на поредицата Биляна Траянова обещава с новия сезон да отведе зрителите на bTV в дъждовните гори на Африка за среща с планинските горили. Всички пред екрана ще се гмурнат заедно с триметрови акули край малдивските рифове, ще се изкачат по стръмни скали, за да видят едни от най-великолепните скални църкви на Тигрей. В предаването ще има  още много изненади, които неотлъчно следват поредицата вече 16 години.

Вижте и

Новият сезон на „Без багаж“ ще се излъчва премиерно по bTV от 27 февруари – всяка неделя от 13:30 часа. След това ще поеме по широкия телевизионен свят, където вече се превръща в любима поредица и на чуждоезичната публика.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре