Дългоочакваният, грандиозен концерт на супер звездата Никос Вертис в България е след по-малко от два месеца – на 30 март в зала “Арена Армеец” от 20:00 часа.

Специално за събитието, той ще пристигне в София с екип от 35 човека, като 25 от тях ще са музикантите, с които ще го видим на сцената. Поради пандемията и често променящите се органичения свързани с нея, събитието бе отлагано два пъти досега.

Ето, че търпението на хилядите му фенове у нас, най-накрая ще се възнагради и дългоочакваната среща с голямата звезда предстои на 30 март. Харизматичният, гръцки изпълнител обещава да зарадва верните си почитатели с най-големите си хитове и някои от най-новите си парчета, и да подари на всички в залата незбравими емоции и настроение. Съвсем скоро ще бъдат обявени подгряващите изпълнители в мега събитието в зала “Арена Армеец”.

Билетите за концерта на Никос Вертис в София се продават ексклузивно онлайн в системата на Ticketportal.bg. Могат да се закупят още от Билетен център в НДК, касата на зала “Арена Армеец”, книжарници Booktrading, Office1Superstore и бензиностанции OMV в цялата страна.