Сега четете
Всички забравиха Денис Теофиков

Всички забравиха Денис Теофиков

Преди седмица се навършиха 3 месеца от нелепата смърт на младия Денис Теофиков. Колегите на певеца, които ридаеха за кончината му и обикаляха родните телевизии, където говореха красиви думи за него, вече ги няма. Информационна агенция News24sofia.eu писа , че на помена, който е бил 40 дни след смъртта му, са присъствали само семейството му и Кали. Никой друг колега не е отишъл да почете паметта на младежа.

Емрах Стораро му се пишеше пръв приятел. Лияна също беше много близка. Есил Дюран даде няколко интервюта за Денис, но никой от тях не отиде нито на 40-те дни, нито на 3 месеца, които се навършиха в края на януари”, коментираха пред News24sofia.eu хора от семейството му.

Преди дни родителите на 23-годишния фолк певец дадоха официален старт на фондация, която носи неговото име. „Още в края на октомври обявихме публично желанието си да основем фондация на името на Денис Теофиков, която да подкрепя млади музикални таланти. От тогава до днес не сме давали интервюта по темата и не сме искали да се спекулира с това. Решихме да изчакаме всичко около фондацията да се изясни, за да можем да обявим официално нейния старт и да дадем адекватна информация от първа ръка. И този момент настъпи. Фондацията ще подкрепя млади хора, които искат да се занимават с музика, но нямат финансовата възможност, за да го направят сами”, заяви бащата на певеца.

Родителите на младежа са неутешими, дори и 3 месеца след кончината му, което е напълно разбираемо. Гаджето му Алекса също страда, но показва мъката си с голи снимки. Гримьорката започна да публикува еротични и полуголи фотоси в социалните мрежи още преди 40-ия ден от смъртта на любимия си, а малко след това се втурна по почивки на екзотични дестинации и дискотеки.

Вижте и

Тези дни гримьорката сподели снимки и видеа как се забавлява до ранни зори в чалготека. Изкусителката мята салфетки, пее и вдига наздравици, като по всичко изглежда, че трудните дни вече са зад гърба й. След смъртта на младия изпълнител, който почина след падане от 7-ия етаж на сграда, силиконката показваше само скръб и постоянно се обяснява в любов на вече покойния си любим в медиите. Според мнозина, всичко е било поза и Алекса само е трупала популярност и последователи.

/източник: news24sofia.eu

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментара (1)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре