Сега четете
ГЕРБ: ЕК разполага с Плана „Пеканов“, какво е изпратил Петков (ОБЗОР НА ЛЮБОСЛОВИЕ.БГ)

ГЕРБ: ЕК разполага с Плана „Пеканов“, какво е изпратил Петков (ОБЗОР НА ЛЮБОСЛОВИЕ.БГ)

Репортер по темата: Тодор Стефанов, „Любословие“.БГ

ЕК твърди, че разполага с Плана „Пеканов“, тогава истина или лъжа са думите на Кирил Петков, че е пратена нова версия. Това каза Томислав Дончев от ГЕРБ изявление в централата на ГЕРБ.

Той припомни, че днес в процедура по блиц-контрол е имал възможност да зададе въпроси на министър-председателя за Плана за възстановяване и устойчивост и той му е отговорил, че новата версия е подадена в ЕК и тя го разглежда.

Това стана повод да реагираме, защото ако наистина на ЕК е пратен нов план, това е безобразие или това не е истина. Днес говорител на ЕК заяви, че планът, с който разполагат, е подаден на 15 октомври 2021 г. Уважаеми колеги, това е планът „Пеканов“, разработен от второто служебно правителство. В такъв случай при условие, че ЕК твърди, че планът, с който разполага, е подаден на 15 октомври – истина или лъжа са думите на г-н Петков днес, че планът е предаден на ЕК в момента и тя го разглежда. Аз много не обичам евтините политически внушения„, каза още Томислав Дончев.

Вижте и

Той подчерта, че от тук нататък ГЕРБ ще бъде принудена да анализира всяка дума на министър-председателя Кирил Петков, за да прецени дали е истина или лъжа.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре