Сега четете
Малина Христова водещ на „Говорят младите“ за новата рубрика и още нещо (ВИДЕО)

Малина Христова водещ на „Говорят младите“ за новата рубрика и още нещо (ВИДЕО)

Главния редактор на сайта „Любословие“.БГ Андрей Велчев представи днес новата рубрика в медията си „Говорят младите“, а водещ на най-новата рубрика ще е Малина Христова, която е отговорен редактор на медията, стана ясно от живото включване в страницата на „Любословие“БГ TV.

Рубриката е чисто нова. Много интересна и е изцяло пилотна„, казва в началото на живото включване главния редактор на медията Велчев.

Трудно е да си представя хора, с които ежедневно прекарвам времето си, но ще се опитам да бъда максимално атрактивен и интересен за да може да дадем значимото и най – вече да изкажем благодарност към Милена Христова, която от скоро е нашия нов – отговорен редактор, който съблюдава за това да не допускаме възможно най-нисък брой грешки не от друго, а често водени от забързания ни начини на живот, които имаме особено, когато издаваме медия, която се разраства по-бързо от мащабите, които сме си представяли, освен всичко друго знаете, че Малина ни помага за нашата фондация „За достъпна и качествена храна“ и вече заедно внесохме няколко сигнала до българските институции, което за нея беше един от от първите опити да разбере как работи или не работи българската администрация – казано защото младите, са с особено незапознати с действията на българските институции„, представи я Андрей Велчев.

Андрей Велчев допълни, че Христова е един от най-младите му автори.

И допълни, че е един от хората, които всеки ден доказва на дела, а не на думи как трябва да изглеждат младите и ангажирани хора.

Малина Христова каза за себе си: „На 23 години съм (подчертава, че от скоро е на толкова) – миналата година ги навърших дори и в нашия офис това, бе отбелязано подобаващо и също с това дадохме началото на всякакъв вид подобен тип партита и празници. Тези, които ме познават знаят, че аз обичам най-много да се хваля с това, че съм пяла 10 години в детския хор на Българското национално радио (БНР). Тези 10 години ми дадоха невероятни приятелства, които ги имам в своя живот до ден днешен,научиха ме на отговорност,на точност, но както нашия „Маестро“ Христо Недялков обичаше да казва: „Ние сме необикновени деца“. А аз обичам да казвам: „Който не е бил в тази школа наистина не може да разбере каква гордост и привилегия е да си част от нея. Това е една школа е точната дума не може да разбере за какво става дума„.

Андрей Велчев заяви, че тя сама е предложил да води новата рубрика.

Вижте и

Какво отговори Малина Христова и какво друго си казаха вижте във видеото:

/източник: News24sfia.eu

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре