Сега четете
Костадинов се хвали, че влиза в НС без зелен сертификат

Костадинов се хвали, че влиза в НС без зелен сертификат

Нямам зелен сертификат, ще вляза в НС през вратата. Това каза лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов, който коментира новите правила за влизане в парламента. Лидерът на „Възраждане“ за пореден път заяви, че зеленият сертификат е неефикасен, съобщава News24sofia.eu.

Не смятам, че трябва да има двоен аршин между продавачката в мола и депутатите. Затова той трябва да отпадне, за което ние от „Възраждане“ настояваме„, допълни Костадинов.

По думите му Народното събрание е превърнато в цирк.

Може и спешно отделение да отворим скоро„, коментира той.

Припомняме, че от 24 януари всеки народен представител ще влиза в сградата на парламента само срещу зелен сертификат. Тези, които не са преболедували или нямат ваксина ще могат да се тестват във фургони, които са разположени до сградата.

Във връзка с конфликта между Украйна и Русия Костадин Костадинов коментира, че до ескалация няма да се стигне.

Вижте и

Кой и по какъв начин накара българското общество да се страхува и по тази тема, въпреки че ясно се каза, че конфликт няма да има. Не е възможно нахлуване на Русия в Украйна. Украйна дори не е член на НАТО. Този разговор у нас се инициира от хора, които искат да докажат колко са верноподанически пред САЩ. Това е театрална драма„, каза още той.

Костадинов е категоричен, че гарантиране независимостта на страната ни трябва да се осъществява единствено чрез български въоръжени сили.

Снимка: Facebook / Костадин Костадинов

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре