Сега четете
Елтън Джон отново е с COVID 19,и отлага два концерта

Елтън Джон отново е с COVID 19,и отлага два концерта

Въпреки че е ваксиниран и с поставена бустерна доза, британският певец Елтън Джон се е заразил с Covid-19, поради което е отложил два свои концерта – съответно в Далас, Тексас.

зпълнтелят на „I’m Still Standing“ изпитва само леки симптоми и с нетърпение очаква скоро да се завърне на сцената, за да продължи прощалното си турне „Farewell Yellow Brick Road“, което наскоро бе възобновено след почти двегодишна пауза, се посочва в официалното изявлние, разпространено от него самия.

Носителят на престижната награда „Грами“ трябваше да излезе на сцената в Далас на 25 януари и 26 януари. Феновете могат да запазят билетите си за пренасрочените дати, които ще бъдат обявени в най-скоро време.

Пренасроченото от 2020 г. турне на Елтън Джон в Северна Америка започна на 19 януари в Ню Орлиънс с планирани спирки в Хюстън, Чикаго, Детройт, Торонто, Ню Йорк и Маями.

По-рано Джон съобщи, че отлага европейските дати от прощалното си музиклана обиколка по света до 2023 г., за да се подложи на операция заради травма на бедрото.

Вижте и

Уау, не сме правили шоу от 6 март 2020 г. Това е ново преживяване за нас, никога не съм имал толкова свободно време в живота си… поне откакто бях на 17 години„, заяви изпълнителят пред публиката в Ню Орлиънс на първия си концерт, състоял се едва преди няколко дни. „Пазихте билетите си 745 дни… Не мога да изкажа достатъчно благодарности, че бяхте толкова търпеливи“, допълни той.

Изявите на звездата в Северна Америка трябваше да продължат до април, след което той щеше се върне в Европа, припомня БТА. По-късно бе планирано отново да пътува зад Океана, преди да поеме към Австралия и Нова Зеландия през следващата година.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре