Сега четете
Депутатите се скараха за изслушването на журналиста Атанас Чобанов

Депутатите се скараха за изслушването на журналиста Атанас Чобанов

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ разкритикува дневния ред на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред. Ние може да правим изслушвания за това пенкилер – кой каквото се сети. В момента конкретното изслушване на журналиста Атанас Чобанов да бъде конкретизирано в дневния ред точно на каква тема ще бъде. Ако е във връзка със заплахи отправени към него, то ДПС са сезирали ДАНС по този повод.

Карадайъ настоя да присъстват главният прокурор и председателят на ДАНС за изслушването на Чобанов.

Според лидера на ДПС много лъжи са чувани от Чобанов. Ако има такава заплаха трябва да се образува производство, но има и ред внушения, които са и лъжи изречени от Чобанов, които трябва да бъдат предмет на прокуратурата, ако изобщо има такава, подчерта Карадайъ.

Той настоя всички хора, които са заплашвани в държавата, да бъдат поканени за изслушване, включително и „онова рапърче, което също обяви, че е бил заплашван„, визирайки Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта.

Вижте и

Председателят на ресорната парламентарна комисия ген. Атанас Атанасов увери Карадайъ, че са били поканени председателят на ДАНС и главният прокурор да присъстват на заседанието на комисията. Атанасов не знае обаче защо шефът на ДАНС и обвинител номер едно не присъстват по време на заседанието на парламентарната комисия.

Зам.-председателят на комисията Николай Радулов заяви, че няма причина Атанас Чобанов да не бъде изслушан по време на заседанието на комисията.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре