Сега четете
„Възраждане“ искат Херо Мустафа да обяснява в парламента (ВИДЕО)

„Възраждане“ искат Херо Мустафа да обяснява в парламента (ВИДЕО)

От ПП „Възраждане“ искат да получат официално обяснение или извинение от американски посланик у нас защо американски депутати да заплашват България със санкции. „Колко точно трябва да бъдем доказващи своята верноподаническа позиция към САЩ, след като ние сме дали и четири бази, а вече с говори за пета база. Ние не се държим като държава. Искаме да се възстанови честта и достойнството на България„, подчерта лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

Зам.-председателят на „Възраждане“ и зам.-председател на 47-то Народно събрание Цончо Ганев недоумява защо външният министър не е извикал американския посланик заради думите на американски сенатори, които си позволят да заплашват България със санкции.

Ганев се надява правителството да не се огъне и да не направи неща, които да накърнят националните интереси на страната. Ако правителството не се осмели да извика американския посланик в България, тогава депутатите от „Възраждане“ щели да го извикат от трибуната на Народното събрание.

Базите на САЩ да бъдат така добри да се изнесат от територията на България. Правителството да наложи реципрочни санкции към САЩ, настоя още той и добави, че правителството трябва да реагира с чест и достойнство по темата.

Цончо Ганев коментира и посещението на премиера Кирил Петков в Скопие. Ганев се надява Петков „да не продава паметта и достойнството на българските предци“ по време на посещението си в Република Северна Македония.

/източник: News24sfia.eu 

Вижте и

/снимка: БГНЕС

Вижте повече във видеото:

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре