Сега четете
КОСТЯ КОПЕЙКИН – БАЩА НА РЕВОЛЮЦИЯТА В АГОНИЯ

КОСТЯ КОПЕЙКИН – БАЩА НА РЕВОЛЮЦИЯТА В АГОНИЯ

Българските жорналя и анализатори лапат като патоци всяка фалшивка, спусната от незаконно окупирания офис на партия ГЕРБ в НДК. На 12.01.2022 г. сам нареклият се „Костя Копейкин“ – депутат в 47-то НС, предизвика метеж в София с цел да върне на власт друг един политически изгнаник, известен като Боко Тиквата, разбира се, срещу заплащане. „Шурла-бурла Тиквата“ не се върна във властта, а вожда Копейкин се изниза от „революцията“ също като топъл въздух под налагане от гащи.

Това е неприятната миризлива истина за „махането“ на зеления сертификат. Става дума за пари. Вместо намеса на главния  прокурор на следващия ден – 13.01.2022 г., от всички ефири и социалки се внушаваше, че връщането на Тиквата на власт няма алтернатива ако искат „комиците“ да се лезят и кокорчат от екраните; че партия „Възраждане“ е същата като партия „Атака“; и че „следващия път“ Копейкин може и да успее да вкара в НС боядисани в синьо и оранжево бабеци, които да „питат“ кога ще се върне Боко Тиквата „да ги оправи“. Публикувана от придворната на ГЕРБ агенция БЛИЦ снимка от дрон показва нагледно провала на опорките:,

Неистина е, че партия „Възраждане“ е същата като партия „Атака“. Не само че не е същата, но и двете фюрерчета в ъгълче – Костадинов и Сидеров, много се различават един от друг. Някак не мога да поставя Копейкин на мястото на „Златния пръст“ пиян на улицата да му блъскат тупаници по главата, а той да търпи вдигнал веждичка.

Но че Копейкин иска да е „Златен пръст“ на някакво ново мнозинство от БСП, ДПС и ГЕРБ, с балансьор „Възраждане“, е очевидно. На 12 януари 2022 г. Копейкин изигра ролята на поп Георги Гапон от 9 януари 1905 г.. Костя Копейкин е късен Гапон. Една от основните черти на Гапон е огромното му честолюбие. Той умело създава култ към неговата личност, като се обявява за единствен защитник на интересите на народа. Георги Гапон притежавал красива, ярка и запомняща се външност, обаяние, общителност и умение да влияе върху околните. На 9 януари 1905 година поп Гапон повежда масово шествие на работници в Санкт-Петербург, завършило с масов разстрел. Покушението предизвиква Първата руска революция от 1905-1907 година. През март 1906 г. Гапон е убит от група есери (социалисти-революционери) заради негово сътрудничество с руската Охранка. Това са фактите.

Антиваксърите просто искат пари веднага. Идеята на Копейкин да превърне неговата политическа партия в партия на българския кръчмарски бизнес наистина е уникална. Остава да впиянчи и дрогира българския народ колкото руския, и да го докара до състоянието на Владимир Илич Ленин няколко месеца преди смъртта му:

Ужасно, нали. Всички вождове на революцията, всички кремълски чиновници, всички генерални секретари на КПСС, са медицински контролирани алкохолици и наркомани. Вярвате ли, че в това състояние Ленин е написал последните си 10-12 статии, между които неговото прословуто „Завещание“? Руските наркотици печелят Втората световна война. През 50-те и 60-те години в СССР наркотици свободно се продават в аптеките. Наркотиците са в основата на съветските постижения в труда и спорта. За водката да не говорим. За Сталин е произведено специално хапче за моментално абсорбиране на алкохола. Това хапче помага на Сталин да надпие Чърчил и да го гледа отвисоко. Легенди се носят за чашката на Хрушчов с удебелено дъно, която побирала само по 20-тина грама водка. Но на сесията в ООН чашката се изгубила. Вечерта Хрушчов се надрал като казак и на другия ден – 12 октомври 1960 г., цял свят гледал как блъска с обувка по плота на трибуната. Брежнев и Елцин ги пропускам. В момента прави впечатление, че фигурата и особено лицето на президента Путин са променени към лошо. Торса на Путин е почти неподвижен. Лицето му е подуто и някак дръпнато. Носът е изтънял и е почти без хрущял. Наркоман ли е Путин, който държи ядрено куфарче?

Вижте и

Задачата да впиянчи българския народ до нивата на руския е непосилна за Копейкин. Следователно от кръчмарите няма да дочака кинти. Тезата, че България е парламентарна република и не е нужно правителство, също няма „да нахрани“ партия „Възраждане“. Засега изглежда перспективна антиваксърската тема. Но дали е така? Доктор Мангъров е много лош избор на медицински експерт. Мангър е най-дребната турска пара и е синоним на „нищо“. „Доктор Нищов“ не може да роди нищо свястно. Думите му, че и ваксинираните се разболяват от варианти на КОВИД, следователно да отпаднел зеления сертификат, са пример за нищо говорене. Ами защо да се ражда дете, щом е вероятно да се разболее от диабет? Глупаво, нали.

Мангъров е като еманацията на месото – печен бут, пържола, шишчета, накрая от остатъците се пече руло Стефани. Мина през телевизиите, после събра гласове за партия АБВ, сега е при Копейкин. Въпросът е кой кого ще излъже първи. Досега Копейкин е излъгал всички и е показал, че не обича да дели. Но на 12 януари се видя, че трябва да разчита на другите политически шмекери да му изпратят автобуси с улични биячи, футболни хулигани и здрави членове на техните младежки организации. Само че защо да го правят – те гледат на Костя Копейкин като на случайник, който си присвоява всеки политически проект от последните 20 години. Само дето още не е заявил, че ТОЙ е архитекта на Млечния път.

*Пламен Стануков, автор. Той е на 66 години. Средното му образование е по вътрешна архитектура и дърворезба. Завършил е Социология във Философски факултет  на СУ. Телевизор е гледа от 1999 г.. Слуша само Радио София. Няма да го намерите във фейсбук, няма вайбър или инстаграм. Чете електронни вестници, хвалещи Бойко Борисов, и постъпва обратно.

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментара (1)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре