Сега четете
Хитовата поредица Опасно Изкушение е гнездо на интриги и сексуален тормоз

Хитовата поредица Опасно Изкушение е гнездо на интриги и сексуален тормоз

След като Тарас Булат получава роля на Халит в телевизионния сериал “Опасно изкушение” и семейната сага тръгва по турската телевизия Fox през март 2018 г., в края на първия сезон, юни същата година, актьорът е забъркан в сексуален скандал с 19-годишната гардеробиерка Йозге Ш.

Момичето обвини екранния Халит, че я е тормозил сексуално – привикал я в караваната си, започнал да я опипва и целува. След като разказва на колежките си за случилото се, Йозге завежда съдебно дело срещу актьора.
След заформилия се скандал, екипът на “Опасно изкушение” се разделя на две – една част от тях не вярва актьорът да е сторил това, а друга, воглаве с колежката му Шевал Сам, която се превъплъщава в ролята на Енер – скача срещу него.

Актрисата Еда Едже също се настройва срещу колегата си

Шевал застава в защита на момичето и така скандалът пламва с двойна сила, но вече между актьорите. Екранната Ендер започна и кампания срещу Талат Булут в социалните мрежи.

Еда Едже (eкранната Йълдъз), също подкрепя Йозге. “Съчувствам на момичето. Ние, като жени, я подкрепяме, че показа смелост. Ще продължим да работим цивилизовано – по същия начин като преди”, казва тогава Еда.

Разбира се, Талат Булут не може да приеме с безразличие нападките на своята екранна партньорка и повдига иск срещу Шевал Сам за нанесени му от нея морални щети на стойност 100 000 турски лири. Тя обаче също завежда дело срещу колегата си за 101 000 лири.

Съдът в Истанбул отхвърля и двата иска, а впоследствие отпада и обвинението на Талат Булут за сексуален тормоз. Ето какво сподели тогава той: “Бях оправдан от прокуратурата, затова в момента водя дела за обезщетение срещу всички, които ме оклеветиха и опитаха да опетнят живота ми. Този период беше много тежък. Оказа се, че по-рано, когато това момиче е било на 13, то е подало жалба до прокуратурата и срещу баща си, обвинявайки го също в сексуален тормоз. Явно, девойчето е психически нестабилно и бих искал то да се подложи на лечение.”

Вижте и

Талат Булут се връща на снимачната площадка на “Опасно изкушение”, но атмосферата там продължава да е напрегната. Въпреки, че съдът е отхвърлил обвиненията на Йозге Ш. поради липса на доказателства, много от колегите на Булут не вярват в неговата невинност и го игнорират на снимачната площадка. Особено студено към него се отнасят Шевал и Еда – двете общуват с актьора само при заснемане на общи сцени.

Тогава Талат Булут, който печели 45 хиляди турски лири за един епизод от поредицата “Опасно изкушение”, заплашва, че ако бъде уволнен и изгонен от поредицата, ще съди компанията и ще поиска обезщетение в размер на 1 милион турски лири. Много серии ще се извъртят докато българските зрители стигнат до трети и четвърти сезон на турската поредица “Опасно изкушение”, за да видят финансовия фалит на Халит и неговото убийство.

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре