Сега четете
Намереният разчленен труп в столичен парк се оказа на жена (СНИМКИ)

Намереният разчленен труп в столичен парк се оказа на жена (СНИМКИ)

Както вече Информационна агенция News24sofia.eu съобщи, че разчленен човешки труп е открит в парк “Въртопо” в София по-рано днес.

За случай потвърдиха за News24sfia.eu от пресцентъра на МВР.

Тази сутрин кучкар се е натъкнал на шокиращата гледка, докато търсел домашния си любимец. Това разказаха пред в-к “Труд” очевидци, които са били на разходка в района.

По думите им от няколко дни домашни кучета, които били пуснати от повод, ходели до едно конкретно място – хълм, с гора, близо до сградата на Националната полиция, където е и Седмо районно в Младост.

Днес там се озовал и човекът, който последвал кучето си, за да го хване, защото за пореден ден било избягало и отишло на мястото. Натъкнал на сцената, която била като от криминален сериал, разказаха ужасени жители на квартала, които използват парка за разходка през почивните дни.

От полицията съобщиха, че жената е била разкъсана от животни.

News24sofia.eu научи от свои източници, че жената живее в същия софийски квартал „Младост“ 1 става дума за бл.14А в блока жената имала апартамент и домашен любимец.

От медите разбрах, че жената е открита мъртва. Знам само, че дъщеря й е подала сигнал за издирване на 24 или 25 тази година на Коледа в 07 РУ – София„, разказа пред News24sofia.eu съсед на жената.

Вижте и

Жената имала куче порода немска овчарка.

Редовно беше с кучето си. Нейната дъщеря не живее с нея, тя има свое семейство. Не знам какво да Ви кажа всички сме в шок. Много добра жена беше. Работила е дълги години в държавна институция, но е преминала към пенсия„, сподели съседа Богдан.

На мястото където е открит трупа на жената има много кучета без надзор, видя News24sofia.eu.

Снимки: Тодор Стефанов, Newa24sofia.eu

Снимка: Информационна агенция News24sofia.eu / Тодор Стефанов
Снимка: Информационна агенция News24sofia.eu / Тодор Стефанов
Снимка: Информационна агенция News24sofia.eu / Тодор Стефанов
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре