На 12 януари 2022 г. (сряда) във връзка с извършване на строително-монтажни работи по бул. “Никола Мушанов”, ж.к. “Красна поляна 3” се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на “Софийска вода”, живеещи в района между: ул. “Ришки проход”, ул. 349, ул. 302, ул. “Житница”, бул. “Никола Мушанов” и ул. “Житница” от бул. “Никола Мушанов” до гараж “Земляне” и гараж “Земляне”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа “Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. “Никола Мушанов” пред МБАЛ “Надежда”.

На 12 януари 2022 г. (сряда) във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. “Шаварски път”, кв. “Хладилника” се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на “Софийска вода”, живеещи в района на: ул. “Сребърна” от ул. “Ст. Л. Костов” до ул. “Шаварски път”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа “Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. “Сребърна” № 22.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.