Сега четете
Убит е млад мъж в София

Убит е млад мъж в София

Млад мъж е убит при свада в блок 225 в столичния квартал „Люлин 2″  в неделя вечерта, съобщава МВР. Инцидентът е станал малко преди полунощ.

Първоначалните данни сочат, че разпрата е започнала заради празненство в блока. Съсед на веселящите се, който е на около 23 години, е изразил недоволство и поискал шумът да спре. Отношенията между компанията и мъжа се обострили и станало сбиване, при което е намушкан един от празнуващите – мъж на 32 години.

На адреса е пристигнала линейка, но на път за болницата намушканият е починал, като причина за смъртта са многото рани по тялото му.

Той излезе от вход „Г”. По информация на останалите е казал: „Знаете ли, че тук има деца?”. Те са му отговорили „ Ние празнуваме раждането на дете”. Тогава извършва деянието и побягва”, каза свидетел на случилото се.

Вижте и

Съседите твърдят, че нападателят е проблемен. По неофициална информация, той е употребявал и наркотици. От МВР уточнява, че знаят кой е извършителят на убийството, като все още го издирват. Към момента не е намерен и ножът, с който е извършено престъплението.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре