Сега четете
Супер продукция тръгва по BTV LADY „Бараж“ напомняща пиесата „Сирано дьо Бержерак“ на Едмон Ростан

Супер продукция тръгва по BTV LADY „Бараж“ напомняща пиесата „Сирано дьо Бержерак“ на Едмон Ростан

История, напомняща пиесата „Сирано дьо Бержерак“ на Едмон Ростан са заснели филмопроизводителите от южната ни съседка за почитателите на сапунени опери.

„Бараж“ е първото премиерно заглавие, което bTV Lady поднася на зрителите си тази година. Хитовият турски сериал, приключил преди броени месеци в южната ни съседка, стартира на 13 януари и обещава да плени публиката с необикновен сюжет и първокласен актьорски състав.

„Бараж“ е първото премиерно заглавие, което bTV Lady поднася на зрителите си тази година. Хитовият турски сериал, приключил преди броени месеци в южната ни съседка, стартира на 13 януари и обещава да плени публиката с необикновен сюжет и първокласен актьорски състав. Назъм остава очарован от красотата на доста по-младото от него момиче, но се притеснява да й върне своя снимка заради огромния белег, който има на лицето си. Той дълго време не отговаря на Нехир и тя остава с впечатлението, че Назъм не я е харесал. В този момент девойката получава фалшива снимка на атрактивен млад мъж, който мигновено привлича вниманието й. Оказва се, че Назъм е изпратил фотография на своя колега Тарък (Бурак Йорук), с когото ръководят строежа на нова язовирна стена (бараж) в града. Впечатлена от визията на момчето от снимката, Нехир настоява двамата да се срещнат на живо колкото се може по-скоро.

Страхувайки се да не бъде разкрит и да не загуби комуникацията си с Нехир, Назъм се принуждава да помоли Тарък да се представи за него пред виртуалната му приятелка. Срещата на Нехир и Тарък не ги оставя равнодушни и двамата изживяват първите трепети на любовта си пред погледа на съкрушения Назъм.

До какво още ще доведе лъжата на Назъм и възможно ли е любовта да надделее в свят на суета и съвършенство, зрителите ще разберат от 13 януари, всяка делнична вечер от 21,30 ч. по bTV Lady.

Вижте и

Главната роля в „Бараж“ е поверена на един от най-известните турски актьори Феян Думан, познат на българските зрители с превъплъщенията си в „Една жена“ (Ариф) и „Вътрешен човек“ (Серкан). Негови екранни партньори са две от най-големите млади надежди на турското кино и телевизия – неотразимата Биран Дамла Йълмаз (Нехир) и пленителния Бурак Йорук (Тарък). Звездният актьорски състав на „Бараж“ се допълва още от имена като Гизем Караджа („Огледален свят“, „Градско момиче“), Сумру Явруджук („Пепел от рози“, „Стая 309“) и др.

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре