Сега четете
Нови разкрития за побойникът на 13-годишния Христо от кв. „Лагера“ (ВИДЕО)

Нови разкрития за побойникът на 13-годишния Христо от кв. „Лагера“ (ВИДЕО)

Причината за побоя над 13-годишния тийнейджъра Христо от софийския кв. „Лагера“ е момиче. Преди самата случка момчето, което е станало жертва, е заглеждало приятелката на побойника, това е причината за цялата случка.“ Това разказа пред News24sofia.eu Калина Иванова приятелка на 13-годишния младеж.

Припомняме, че във вторник клип в социалните мрежи взриви обществото. На него около 10 – 15 души бият само момче.

Приятелката на момчето Калина ни разказва, че „заглеждането“ на момичето, което се превръща в причина за побоя се случва преди побоя на момчето.

Момичето, което е причината за скандала също е нанасяла удари върху бититото момче. Две момчета са го държали, а тя и нейна приятелка са го удряли„, разказва момичето.

Директора на 51 средно училище „Елисавета Багряна“ Асен Александров каза пред News24sofia.eu, че битото момче не е в болница, но е с множество синини и съмнения за сътресения, и психически е много по-зле, отколкото физически. Момчето е било на разпит в полицията вчера.

Имам наблюдения върху младежи на подобна възраст и мога да кажа, че те си търсят причина да се сдърпат. Случвало ми се е момичета на по 13-14 години да ме заплашват, защото съм погледнала приятелите им„, разказва Калина.

News24sofia.eu научи, че разпита на 13-годишния Христо е бил в сградата на 06 РУ-СДВР София.

Припомняме още, че вчера приятел на побойникът разказа пред News24sofia.eu, че всичко е станала в дните между Коледа и Нова Година.

Непълнолетното момче е отишло вчера пред блока на побойника за да го попита защо е пребил 13-годишния младеж от кв. „Лагера“.

Да говорил съм с с него. С брат му, който е много по-малък от него на 12 години сме много добри приятели и излизаме редовно„, разказва момчето приятел на побойника.

Вижте и

На въпрос от страна на разследващия ни журналист Тодор Стефанов какво знае лично той за инцидента заяви: „Знам, че само двамата са отишли (не става ясно къде са отишли). Знам, че имат някакви лични проблеми от известно време. По време на срещата между двете момчета, са дошли още хора Доколкото аз лично знам става дума за познати на момчето, което е пребило 13-годишния от кв. „Лагера„, разказва непълнолетния младеж.

По думите на момчето всички, са започнали да го бият на игрището в квартала.

Малко по – късно днес в социалните мрежи, се появи „ново видео“ качено във Facebook.

https://www.youtube.com/watch?v=-Ks8FWMAupw

https://www.youtube.com/watch?v=WC8LdPjWY8w

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре