Това ще бъде първото дете на 57-годишния актьор и 27-годишната му жена.

Холивудският ас има две деца от предишни връзки – Уестън на 31 години и Кал-Ел, на 16 години. Уестън е синът му от връзката с Кристина Фултън. Уестън е почитател на България и преди време разходи тогавашната си годеница и към днешна дата съпруга Хила, из Пловдив. Той дари Никълъс с две внучета. Кал-Ел е другият му син от Алис Ким, също от азиатски произход като Рико.

Представител на семейство Кейдж потвърди щастливата новина на двойката пред „People“ в четвъртък. „Бъдещите родители са въодушевени!“, се казва в изявлението.

Никълъс и Рико се срещнаха в Япония през 2020 г., когато холивудската звезда снимаше филма „Prisoners Of Ghostland“ на Сион Соно. Рико изигра една от четирите жени манекенки в продукцията. Двамата се сгодиха чрез приложението за видео разговори „FaceTime“, преди да се оженят в луксозния хотел „Wynn“ в Лас Вегас през февруари 2021 г.

По време на церемонията им Рико носеше ръчно изработено черно булчинско кимоно, а Никълас бе облечен в черен смокинг и на ревера си имаше бутониера жълта роза, който пасваше на букета на жена му.

Това е петият му опит в брачния живот след като беше женен за Патриша Аркет, Лиза- Мари Пресли, Алис Ким и Ерика Койке.

Новината идва дни след като актьорът призна, че правил отчаяни опити да навие чичо си Франсис Форд Копола да го вземе в „Кръстникът III“. В крайна сметка не успял.

„Наистина мисля, че трябва да учас