Сега четете
Главният ни редактор проговори след дълго мълчание…

Главният ни редактор проговори след дълго мълчание…

Главният редактор на Любословие д-р Андрей Велчев изригна в своя профил във Фейсбук с обещание да разказва историите които превръщат България в лошо за живот място. Ето статусът му без редакция от нас, екипа на Любословие.БГ :
От днес започвам да споделям с вас – контактите ми тук впечатления за настоящето и бъдещето на страната.
Спазвах мълчание, повече години дори и от Иван Костов.
Първата ми история е свързана с амбицията за подмяна на стотици мъже и жени в администрацията на Република България. Както в моята книга „Управление на комуникациите при публичните политики“, издадена преди 3 години описах част от проблемите на публичния и частния сектор- ВИНАГИ ВСИЧКО ЗАПОЧВА С ЛОШАТА КОМУНИКАЦИЯ!
Историята е свързана с обслужващата ме от дълги години банка- Unicredit Bulbank
Търся свободен служител, за да мога да подам молба за издаване на нова карта. Има 4 свободни служителки. Две от тях говорят по телефона,а другите 2 ще излизат почивка и не могат да ме обслужат, за да не им засъхне обядът. Това става в 13:30ч.. Петата служителка ми обяснява, че за да не стърча е хубаво да отида на гише 13. Отивам там, но и тази служителка ще излиза да разходи прекрасната си визия и впечатляващ външен вид. Изпращат ме на касата. Там възпитана жена на средна възраст ми обяснява, че това не е нейна работа, но все пак съм клиент и сцената е грозна. Затнова ме поема и заедно с още две любезни дами извърлшв работата на хор бадра, нова смяна – т.е. ангажираните и млади, докарани колежки. И за по-малко от 10 минути ми помага, защото заплата и идва от таксите на нас – клиентите.
За съжаление така изглежда България.
Уважаемо ръководство на Уникредит,
Впечатлен съм от обслужването на г-жа Жанета Василева Попова.
Обърнете внимание, че въпреки изчакването с цел да запази вашата репутация, тя извърши несвойствена за
нея като касиер дейност. Само заради нея ще остана клиент на банката.
Не завиждам на новото ръководство на България и на нас като суверен, защото на ден чувам за поне 5 такива случаи в и държавната администрация, чиято репутация се оронва ежеминутно, заради подобни сцени с млади, амбицирани момичета и момчета, за които най-важни са трите етапа – отиване на работа с добър външен вид и жадни за кафе, задължителна, дълга обедна почивка, преглед на фейсбук и тръгване навреме за навън …

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре