Сега четете
Деян Топалски: Държавата трябва да е майка, не мащеха за спорта

Деян Топалски: Държавата трябва да е майка, не мащеха за спорта

Деян Топалски е роден в Плевен през 1983г. Завършил е СОУ „Иван Вазов” в родния си град с профил математика-информатика. Висшето си образование завършва в Техническият университет в София, специалност Индустриален Мениджмънт. Любовта му към бойните изкуства започва още в четвърти клас. Започва с киокушин карате, след това изучава тънкостите на таекуон-до, но най-много години посвещава на  кикбокса. Седем пъти е заемал първото място на държавни първенства в различните правилници – К1 и лоукик. В момента Топалски е сред най-видните родни ММА бойци.Участвал е в релити предаването „Вип Брадър“.

Ти стана популярен с участието си във „Вип Брадър“  поддържаш  ли връзка с някой от тогава?Не , отдавна не поддържам отношения със съквартирантите. Много рядко чувам някой от тях , от време на време си пишем с Катето и Здравко от Ритон. Просто живота така се стече, всеки си върви по неговият път и си гони целите. Няма никакви лоши чувства между нас. Поне от моя страна де.

Имаш ли покани за бъдещи проекти  и разкажи подробно за титли  и участия в състезания

Вижте и

За подобен род проекти нямам нито предложения , нито особено желание. Това беше интересен опит за мен , но не е моето да съм телевизионна звезда.

Относно спорта- миналата година окончателно приключих със състезателната си кариера. Твърде много години съм по рингове и клетки , натрупаха се ужасно много контузии и прецених , след поредната, че е време да кажа край . Достатъчно съм дал от себе си като състезател , сега е ред да влезна в амплоато на треньор  в моят клуб Боен Клуб Френдс и да предавам знания на поколенията след мен.
Имаш ли сега жена до сърцето си ?
Разбира се , моята по-добра половинка в последните 6 години, която ме дари с прекрасен син преди 4 години –  Николета!
Ти спортуваш активно какво ще препоръчаш на младите някакъв режим?
Да не отлагат за утре! Това е убиецът на всяко желание за промяна. Ако можете да го направите днес – направете го . Ако го оставите за утре, то е безвъзвратно пропиляно. Не важи само за спорта.
Какво мислиш за шоубизнесът в България за моделите и многото фитнес  инструктори ,които се появиха ?
Предпочитам да не мисля за тях:))))!  Това в кръга на шегата. Много съм изостанал от шоубизнеса, за това нищо не мога да кажа по-този въпрос. Относно фитнес инструкторите – това вече ме вбесява. Всеки втори , тренирал 5 месеца , почва да води тренировки по нещо. Кръщават си нови спортове въобще… Ужас с! Той никога не се е състезавал- обяснява на хората “ за да имаш успех трябва да правиш това и това…“ – Е ти от къде знаеш??? Гледа в Ютюб? Това е ужасна дълга тема. Даже не искам да я захващам . Всеки си има глава на раменете- да мисли.
Как прекарваш свободното си време ?
1000% със семейството! Всяка една свободна секунда между работа, спорт, треньорство. Те( Николета и Деян ) са всичко за мен и им отделям цялото си свободно време.
Ако си министър на спорта какво би наложил?
Ами щях да се заключа с министъра на образованието за една седмица и всички експерти и да измислим как да вкараме спорта в училищата и да го направим държавна политика. Само това ни е шанса. Пари има – въпросът е да се дадат където трябва , а не да се крадат от автомагистрали , банки и т.н. Въпросът е да се вложат правилно. Пари има!!!
И също така най сетне щях да оправя нещата с концесиите на фудболните стадиони , за да могат клубовете да имат картбланш да се развиват и самоиздържат. Искаме или не- футбола е най-популярният спорт той ни носи най много популярност като нация, ангажира най -много подрастващи. Държавата трябва да е майка, не мащеха за спорта.
Какво мислиш за зеленият сертификат  наложен по-фитнес залите,ваксиниран ли си ?
Да, ваксиниран съм и не го одобрявам . Факт е , че е наложен насилствено и това ме дразни . В цялата тази световна политика има нещо гнило. Такава преса не съм усещал никога от здравна гледна точка. Принуден съм , защото искам да продължа да върша работата си като треньор и да се грижа своят спортен клуб.
 
Къде посрещна Коледно новогодишните празници ?
Коледа прекарах със семейството , това е такъв празник , аз цял живот съм го празнувал само така и това ми харесва. Нова Година посрещнахме с жена ми в чужбина.
Никола Тодоров
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
1
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментара (1)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре